back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Μουντιάλ άλλαξε τα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Διαβάστε επίσης

Το Παγκόσμιο Κύπελλο άλλαξε τα δεδομένα των φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα, με το όνομα του Λιονέλ Μέσι να μην υπάρχει πλέον στην πρώτη τριάδα των υποψηφίων.

Τα δεδομένα για τη Χρυσή Μπάλα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν πλέον διαφοροποιηθεί. Πριν τη διοργάνωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν βάσει των στοιχηματικών εταιρειών πρώτο φαβορί, με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Λιονέλ Μέσι να ακολουθούν.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας της χώρας του και της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε στο Μουντιάλ μετά από μία εξαιρετική χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος πίστευε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην κορυφή, κερδίζοντας τη Χρυσή Μπάλα ως ο καλύτερος ποδοσφαιστής της χρονιάς, αλλά δυστυχώς απέτυχε.

Τόσο ο Μέσι, όσο και η Αργεντινή κινήθηκαν στα…ρηχά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον προσπεράσουν ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στη διοργάνωση.

Φαβορί ο CR7

Μετά το τέλος του τουρνουά ο μόνος που διατηρεί τη θέση του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι η Πορτογαλία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στους «16». Ο CR7 όμως ήταν αυτό που λέμε, μία ομάδα μόνος του, καθώς με τα δικά του γκολ η Πορτογαλία βρέθηκε στους νοκ-άουτ αγώνες και αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη.

Στη δεύτερη θέση των φαβορί και απόλυτα δίκαια, σκαρφάλωσε ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ και δευτεραθλητής κόσμου με την Κροατία, Λούκα Μόντριτς, ενώ τρίτος είναι πλέον ο Κιλιάν Εμπαπέ που έλαμψε με την απόδοσή του στα γήπεδα της Ρωσίας και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή κόσμου.

Οι άλλοι…μνηστήρες

Ντε Μπρόινε, Κέιν, Νεϊμάρ, Σαλάχ και Βαράν, με τον Αζάρ να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσιάζει ο Γκριεζμάν, γεγονός που αποτελεί έκπληξη.

Οι στοιχηματικές εταιρείες πάντως, δίνουν ως φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα