back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φόρεσε την πράσινη φανέλα ο Παπαπέτρου

Διαβάστε επίσης

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των πρασίνων και φωτογραφήθηκε με τη νέα του φανέλα. 

Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στα γραφεία της “πράσινης” ΚΑΕ και πέρα από την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης του “τριφυλλιού”, φωτογραφήθηκε και με τη φανέλα της νέας ομάδας του.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Η Πράσινη” δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για τους λόγους της αποχώρησής του από τους “ερυθρόλευκους”“Κατακτήσαμε 2 πρωταθλήματα, παίξαμε σε 2 τελικούς Ευρωλίγκας και η συνεισφορά μου πιστεύω πως δεν θα διαγραφεί. Ότι και να πει ο κόσμος εγώ ξέρω ότι πάλευα κι έδινα το 100%. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Στα πέντε αυτά χρόνια έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και κοιτάω μπροστά. Διοικητικά δεν είχα ποτέ παράπονο. Οι προπονητές κάνουν επιλογές και ο καθένας κρίνεται γι’ αυτές. Φέτος άρχισε η σεζόν χωρίς να έχω πολύ χώρο στην ομάδα και έφτασα να είμαι με τον Παπανικολάου στο “3” μοιρασμένα προς το τέλος της σεζόν. Δημιουργεί μια πικρία ότι δεν μπορούσα να ξεκινήσω μια σεζόν με έναν βασικό ρόλο, αλλά μέσα στη σεζόν πάντα έβρισκα έναν τρόπο να παίξω. Υπήρχαν μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν, δεν με χαροποιούσαν και γι’ αυτό έφυγα”.

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως επόμενη ομάδα του: “Από μικρός μεγάλωσα σε ένα σπίτι που οι περισσότεροι ήταν Παναθηναϊκοί. Έκανα μια επιλογή στη ζωή μου και τώρα που είμαι ελεύθερος επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό, που νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Ο πατέρας μου μεγάλωσε Παναθηναϊκός, έπαιξε στον Παναθηναϊκό και μην κρυβόμαστε, είναι Παναθηναϊκός. Δεν μίλησα καθόλου με τον πατέρα μου, ξέρω την καλύτερη επιλογή για μένα, το έκανα συνειδητά και είμαι χαρούμενος. Θέλω να βγάλω τον πατέρα μου ασπροπρόσωπο, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που με στηρίζει πριν καν παίξω για την ομάδα”.

Για το τι περιμένει να ζήσει στο ΣΕΦ, αλλά και τα συναισθήματα που θα του “γεννήσει” το ΟΑΚΑ ως γηπεδούχο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό“Είναι μοναδικό συναίσθημα να παίζεις με 20.000 κόσμο από πίσω σου. Δεν το έχω ζήσει και περιμένω πώς και πώς. Όσο για την επιστροφή μου στο ΣΕΦ, ξέρω τι να περιμένω. Σίγουρα πολύς κόσμος πληγώθηκε και πήρε την απόφασή μου πιο βαριά αλλά εγώ από εδώ και πέρα θα κοιτάξω το μέλλον μου και να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, είτε μέσα στο ΣΕΦ, είτε μέσα στο ΟΑΚΑ“.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα