back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έφτασε Ελλάδα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού,Ντέιβιντ Μπλατ

Διαβάστε επίσης

Λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης έφτασε στην Ελλάδα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. 

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ταξίδεψε στη χώρα μας για να συνεχίσει από εδώ τον σχεδιασμό εν όψει της σεζόν 2018/19, με το μεγαλύτερο μέρος του “ερυθρόλευκου” roster να έχει ήδη κλείσει. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θέλει μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα του.

Ψάχνουμε έναν ακόμη παίκτη, δουλεύουμε σκληρά για να φτιάξουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα. Έχω δώσει μεγάλη έμφαση στο να ενώσω την εμπειρία με τα νιάτα, την αθλητικότητα και το σουτ. Αυτό θέλω να φέρω στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύντομα θα τελειώσουμε με την επάνδρωση της ομάδας“.

Είναι υπέροχα που είμαι εδώ. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα, έχω ζήσει εδώ. Το γεγονός ότι έρχομαι τώρα να γίνω κομμάτι σε ένα τόσο ιστορικό και ξεχωριστό πρόγραμμα όπως ο Ολυμπιακός, είναι μια πολύ όμορφη μέρα για μένα. Νιώθω τυχερός και περήφανος, χαρούμενος που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Δεν βλέπω την ώρα. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη και η μοναδική ομάδα με την οποία μίλησα από την Ευρώπη. Μόλις κατάλαβα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για μένα, όλα τελείωσαν. Εδώ ήθελα να είμαι. Δεν πας σε μια ομάδα, δίχως να αντιλαμβάνεσαι και να καταλαβαίνεις τις προσδοκίες και την προθυμία να αναλάβεις την ευθύνη.

Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Νιώθω τυχερός που είμαι κομμάτι, μέρος της κοινότητας των μελών του Ολυμπιακού. Μιλάμε για έναν σύλλογο που έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους κάνω όλους χαρούμενος στον Ολυμπιακό“.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα