back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Ελλάδα ο Μιράντα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Ροντερίκ Μιράντα, βρίσκεται στην Αθήνα  για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Record”.

Σε σημερινό δημοσίευμα της “Record” υποστηρίζει ότι ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Ροντερίκ Μιράντα, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρετε πως ο Μιράντα ταξίδεψε τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Με προπονητή τον Μαρτίνς στη Ρίο Άβε

Ο 27χρονος αμυντικός ανήκει στη Γουλβς, που ανέβηκε στην Premier League. Στη μοναδική του σεζόν στο Νησί είχε 19 συμμετοχές. Αναδείχθηκε από την Μπενφίκα και εν συνεχεία έπαιξε στην ελβετική Σερβέτ και τη Λα Κορούνια ως δανεικός. Από το 2013 μέχρι το 2017 έπαιζε στη Ρίο Άβε και από το 2014 μέχρι το 2016 το έκανε υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1991 στην Οντιβέλας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα. Το 2012 παραχωρήθηκε δανεικός στην ελβετική Σερβέτ, ακολούθησε το 2013 ο δανεισμός στην ισπανική Ντεπορτίβο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε ελεύθερος στη Ρίο Άβε.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα