back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μελανσόν: Ελεεινό πολιτικό πρόσωπο ο Τσίπρας

Διαβάστε επίσης

Ο ηγέτης της Ανυπότακτης Γαλλίας Ζαν Λυκ Μελανσόν, ήταν καλεσμένος εχθές στο γαλλικό δίκτυο BFMTV για να μιλήσει κυρίως για την απουσία του κόμματός του από την ομιλία του Μακρόν στις Βερσαλίες.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε αναλυτικά για την κίνηση που ετοιμάζει μαζί με τους Podemos της Ισπανίας και άλλα κόμματα για ένα “κίνημα εναλλακτικό, οικολογικό και προοδευτικό” ενόψει των ευρωεκλογών. Με αφορμή αυτό, ρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ λείπει από την λίστα του, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη επίθεση που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τον είχε κατηγορήσει, μεταξύ άλλων, ότι ουσιαστικά δεν επιθυμεί να κυβερνήσει και ότι η θέση του δεν είναι αριστερή.

Ο Μελανσόν αντέδρασε έντονα, καταγγέλλοντας για άλλη μία φορά ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τον λαό του ενώ σημείωσε ότι “είναι μία από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής”. Λίγο αργότερα δε, πρόσθεσε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι Γάλλοι να πιστέψουν ότι εάν εκλεγεί θα γίνει και ο ίδιος “ένας Τσίπρας”. “Θα εφαρμόσω την πολιτική μου”, επέμεινε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα