back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκπτώσεις με οικολογική συνείδηση

Διαβάστε επίσης

Με οικολογική συνείδηση υποδέχεται η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου τις θερινές εκπτώσεις που ξεκινούν σήμερα και λήγουν στα τέλη Αυγούστου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας προμηθεύτηκαν από την ΕΣΕΕ συνολικά 50.000 οικολογικές σακούλες τις οποίες από σήμερα διαθέτουν δωρεάν στους καταναλωτές σε μια προσπάθεια να πετύχουν τον διπλό στόχο αυτης της πρωτοβουλίας: Να περάσει αφενός το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης στους καταναλωτές και αφετέρου μέσα από το συνθημα «για παντα ελληνικό εμπόριο» που αναγράφεται πάνω στην σακούλα να τονώσουν την αγορά και γενικότερα την προώθηση των εγχώριων προϊόντων.

«Κύριος στοχος μας είναι να περιοριστεί ο κόσμος που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα ακόμη την πλαστική σακούλα και να χρησιμοποιεί τις σακούλες ανακύκλωσης», τόνισε η Μαρία μια από τις κοπέλες που πρωτοστάτησε σε αυτή την πρωτοβουλία.

 

Οι καταστηματάρχες εκφράζουν την αισιοδοξία πως η φετινή θερινή σεζόν θα είναι καλύτερη καθώς έχει αυξηθεί κατακόρυφα η επισκεψιμότητα τουριστών στην χώρα μας. Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ξεκινούν από 30% (οπτικά, τσάντες κ.α) και φτάνουν μέχρι και 60% σε είδη οπως ρούχα και παπούτσια. Οι καταναλωτές βρίσκουν ελκυστικές τις τιμές σε μια πρώτη ματιά αλλά δηλώνουν ωστόσο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αγορές λόγω οικονομικής στενότητας.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα