back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτη η Στεφανίδη στο Diamond League της Λοζάνης

Διαβάστε επίσης

Την καλή αγωνιστική της κατάσταση, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου έδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Λοζάνης.

Η Στεφανίδη πήρε τη νίκη περνώντας τα 4,82 μ., βελτίωσε το φετινό ρεκόρ της και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Παράλληλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο Λονδίνου έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία της Αθήνας και άφησε πλέον πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,82 μέτρα. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,88 μ., ύψος που αποτελεί μία από τις επόμενες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Καλύτερη επίδοση της χρονιάς

Δεύτερη πίσω από την Κατερίνα  ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ., και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Ρωσίδα μαζί με την Στεφανίδη μοιράζονται πλέον την κορυφή της Ευρώπης και φαντάζουν ως φαβορί για το χρυσό στο Βερολίνο.

Στο Diamond League της Λοζάνης αγωνίστηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα