back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ποτένσε στην Αθήνα για να κλείσει στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή στην υπόθεση μεταγραφής του Ντάνιελ Ποτένσε. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και κλείνει στον Ολυμπιακό.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, ο Ντάνιελ Ποντένσε θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Αφού η περίπτωση του πέρασε από χίλια κύματα και η νέα διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό της, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Από την Πορτογαλία υποστηρίζετε πως ο Ποντένσε βρίσκεται ήδη από χθες το βράδυ στην Αθήνα και έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό παρά τις πιέσεις της Σπόρτινγκ να παραμείνει στην ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του που έληξε.

Η Diario de Noticias, που είναι η πηγή της είδησης, υπογραμμίζει τις πολύ καλές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ατζέντη του παίκτη, τον Ζόρζε Μέντες, επισημαίνοντας πως η Νότιγχαμ της οποίας ηγείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει στις τάξεις της τρεις παίκτες του Πορτογάλου μάνατζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος Πορτογάλος, έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις, βρίσκεται στη χώρα μας και η μετακίνησή του στους Πειραιώτες μπαίνει στην τελική ευθεία και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα