back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Νεϊμάρ έχει μείνει 14 λεπτά πεσμένος στο χορτάρι

Διαβάστε επίσης

Οι αντιδράσεις του Νεϊμάρ μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκαλούν πλέον εκνευρισμό, ενώ μια έρευνα έκανε τα πράγματα χειρότερα για τον Βραζιλιάνο σταρ που φαίνεται να περνά αρκετό χρόνο στο χορτάρι.

Έρευνα των τελευταίων ωρών, απέδειξε ότι ο Νεϊμάρ σχεδόν τα 14 από τα 360 λεπτά που έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, τα έχει περάσει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Νεϊμάρ είναι και εκείνος ένας σταρ. Πρέπει όμως να γνωρίζει ότι οι βουτιές τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα και ότι υπάρχει το VAR. Πρέπει να αλλάξει το τσιπάκι που έχει στο μυαλό του», δήλωσε ο Μαραντόνα, ενώ ο Βραζιλιάνος σταρ έχει μπει και στο στόχαστρο του Καντονά ο οποίος τον τρόλαρε σε βίντεο για τα πεσίματα του, χαρακτηρίζοντας τον έναν καλό ηθοποιό.

Το βίντεο του Καντονά


Ο Βραζιλιάνος προκαλεί με τις αντιδράσεις του και το ταλέντο του αμαυρώνεται από τις αντιδράσεις του στο Μουντιάλ. Σύμφωνα με μια ειδική μέτρηση, ο σταρ της Παρί στα τέσσερα πρώτα ματς της Βραζιλίας έχει μείνει στο χορτάρι 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Ο Νεϊμάρ έχει κερδίσει 23 φάουλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μόνο στο παιχνίδι των «16» με το Μεξικό έμεινε 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα