back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σενεγάλη-Κολομβία: Τελικός πρόκρισης και για τους δύο

Διαβάστε επίσης

Σενεγάλη και Κολομβία θα δώσουν τη μεταξύ τους μάχη για την πρόκριση στους “16” του Μουντιάλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους , προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Σενεγάλη έχει 4 βαθμούς στον όμιλο και η Κολομβία 3 και αναμένεται μάχη μέχρι τελικής πτώσεως στις 17:00-ΕΡΤ1, στη Σαμάρα.

Η Κολομβία χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα χρειαστεί ήττα της Ιαπωνίας από την Πολωνία, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Από την αρχή θα ψάξουν το γκολ οι “καφετέρος” οι οποίοι δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, μετά το 3-0 επί της Πολωνίας, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Αγκιλάρ για την Κολομβία για την ομάδα του Πέκερμαν η οποία θα στηριχτεί και πάλι στα…βαριά χαρτιά των των Κουαδράδο, Χάμες και Φαλκάο για να φτάσει στην πρόκριση.

Για τη νίκη θα παίξει η Σενεγάλη

Από την άλλη μεριά η Σενεγάλη έχει δείξει ένα πολύ καλό και αξιόμαχο σύνολο και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, διεκδικώντας το εισιτήριο για τους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Αφρικανοί είναι δυνατοί και ταχύτατοι, αλλά έχουν θέματα στην άμυνα τους και θα πρέπει να διαφυλάξουν τα νώτα τους απέναντι στα επιθετικά όπλα της Κολομβίας. Εκφραστές της προσπάθειας για πρόκριση θα είναι και σήμερα οι Μανέ, Νιάγκ, και Μούσα Σο μπροστά, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Η Σενεγάλη περνάει ακόμα και με ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο Σισέ να στήσει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα