back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιαπωνία-Πολωνία: Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ασιάτες

Διαβάστε επίσης

Η Ιαπωνία στο παιχνίδι με την Πολωνία θα κυνηγήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να εξαρτάται από το άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Κολομβία.

Η Ιαπωνία είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως εξαρτάται από την ίδια η πρόκριση στους “16” και να μην πάθει ζημιά. Το γεγονός ότι η Πολωνία έχει ήδη αποκλειστεί δεν λέει τίποτα για τους Ασιάτες, καθώς είναι “φρέσκος” ο αποκλεισμός της Γερμανίας από την αδιάφορη Ν.Κορέα που προκάλεσε αίσθηση.

Μάλιστα οι Πολωνοί θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσουν τη Ρωσία με μηδέν βαθμούς, τους δίνει ένα σοβαρό κίνητρο να «χτυπήσουν» το σημερινό παιχνίδι στις 17:00-ΕΡΤ2 στο Βόλγκοροντ, καθώς σε περίπτωση ήττας, θα έχει κάνει την χειρότερη εμφάνισή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ίδια 11αδα για την Ιαπωνία-Με αλλαγές η Πολωνία

Η αρχική 11αδα της Ιαπωνίας δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές, καθώς δεν έχουν προκύψει προβλήματα για τον Νισίνο και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα κατεβάσει το ίδιο σχήμα με το προηγούμενο παιχνίδι.

Από την άλλη η Πολωνία η οποία παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη του αναμενομένου σε αυτό το Μουντιάλ, θέλει να κλείσει έστω και τώρα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ναβάλκα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Γκλικ αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, ενώ αναμένονται αλλαγές και σε άλλες θέσεις.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα