back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μαραντόνα δεν ήταν νηφάλιος να καμαρώσει την Αργεντινή

Διαβάστε επίσης

Η Αργεντινή, λοιπόν, θα είναι στους «16». Ο Μέσι, ο οποίος άργησε αλλά φώναξε «παρών», θα είναι στους «16» του Μουντιάλ για να δείξει πως οι μεγάλοι παίκτες, είναι για τις πραγματικά πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Η ομιλία του στους συμπαίκτες του λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο είναι χαρακτηριστική της προσωπικότητας και του χαρακτήρα που έχει «σφυρηλατήσει» ο τεράστιος αυτός παίκτης.

Ποδοσφαιρικά, αυτή η Αργεντινή δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Είναι μια κακή ομάδα, χωρίς «χημεία» με παίκτες που δεν έχουν μεγάλες παραστάσεις και με έναν προπονητή που δεν μπορεί να ακολουθήσεις τις εξελίξεις.

Με κακή και γερασμένη μεσαία γραμμή, οι Καντέ, Πογκμπα και Ματουιντί, λογικά, θα την «καταπιούν» το απόγευμα του Σαββάτου. Τα νοκ άουτ, όμως, είναι μια άλλη υπόθεση με άλλες σταθερές, παραμέτρους και με «ειδικές συνθήκες»

Ο Μέσι μπορεί να βρει περισσότερους χώρους δράσης, ο Σαμπαόλι ίσως αξιωθεί να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πάουλο Ντιμπάλα και, ποιος ξέρει, ίσως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρει επιτέλους την (χαμένη του) προσωπικότητα για να πετύχει ένα κρίσιμο γκολ σε κρίσιμο παιχνίδι.

Πολλά τα «αν» και τα «ίσως», τα οποία όμως θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες, αφού η Αργεντινή και ο κόσμος της αξίζουν τα εύσημα γιατί χάρισαν μια απολαυστική, ποδοσφαιρική βραδιά.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Κροατία, που παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα της (οι εννέα από τους έντεκα ήταν αναπληρωματικοί) έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την Ισλανδία αδιαφορώντας για τα σενάρια και τις θεωρίες συνομωσίας.

Οσο για τον Ντέγκο Μαραντόνα. Δεν ήταν σε κατάσταση να παρακολουθήσει αγώνα. Δεν ήταν νηφάλιος και αυτό ήταν εμφανές. Όχι μόνο για όσα έκανε στο γκολ του Ρόχο, αλλά και για τη συνολική του εικόνα που ανέδυε παρακμή. Είναι κρίμα για ένα ποδοσφαιρικό είδωλο να καταρρέει και να βυθίζεται.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα