back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μ. Βορίδης στον Αθήνα 9.84: «Τα κυβερνητικά σενάρια περί σχεδίου αποσταθεροποίησης μου προξενούν γέλιο»

Διαβάστε επίσης

«Τα κυβερνητικά σενάρια περί σχεδίου αποσταθεροποίησης μου προξενούν γέλιο. Το ξαναζήσαμε και όσο τα φέρνουν ξανά τόσο πιο κωμικό γίνεται. Όσο για τα υπονοούμενα για τους επιχειρηματίες έστω ότι ο Μαρινάκης είναι στοχοποιημένος, ο Σαββίδης που ήταν φίλος τους προσπαθεί να τους ρίξει; Πότε και για ποιόν λόγο έγινε αντίπαλός τους; Υπάρχει όμως μια πιο απλή ανάλυση ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος για την απαράδεκτη συμφωνία με τα Σκόπια».

Αυτό δήλωσε ο Τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και τον Άρη Τόλιο και πρόσθεσε: «Ο Μαρινάκης που εμπλέκεται ακριβώς; Υπονοούν ότι δωροδόκησε τους βουλευτές; Πόσες φορές ακόμα θα πουν αυτή την κουταμάρα;».

Ερωτηθείς αν η ΝΔ θα πρέπει να έχει ανοιχτές τις πόρτες στα στελέχη που ανεξαρτητοποιούνται ο κ. Βορίδης είπε πως αυτό είναι θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά δεν υπάρχει περιθώριο συναλλαγής.

«Είναι πλήρης η αποσύνθεση της κυβέρνησης και η κοινωνική απονομιμοποίηση της»

«Η ΝΔ πρέπει και συμβαίνει αυτό, να συναντάται με κοινωνικούς χώρους και πολίτες που κατάλαβαν πλέον τι σημαίνει κυβέρνησή Τσίπρα. Είναι πλήρης η αποσύνθεση της κυβέρνησης και η κοινωνική απονομιμοποίηση της. Ο κ. Λαζαρίδης δεν έφυγε γιατί χρηματίστηκε, αλλά γιατί στη Β’ Θεσσαλονίκης που εκλέχθηκε συναντά ρεύμα πολιτικής απομόνωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις πλημμύρες όπου όπως είπε πριν από 8 μήνες πέθαναν άνθρωποι, σημείωσε ότι «δεν μπήκε ούτε ένα πετραδάκι για να μην ξαναπνιγούν». Και συνέχισε: «Αυτό θα είναι το βασικό ερώτημα. Πέθαναν άνθρωποι και καταστράφηκε η πόλη. Τί έγινε για να μην ξανασυμβεί. Θα κάνουν κάτι; Τί θα έκανα εγώ αν ήμουν υπουργός; Θα πήγαινα με έκτακτη νομοθεσία για άμεσα μέτρα. Μπορεί να μπορούσα να φτιάξω μεγάλα αντιπλημμυρικά σε δύο μήνες αλλά θα μπορούσαν να γίνουν άμεσα μέτρα. Έγινε παρέμβαση στη νομοθεσία από τον Σπίρτζη που έκανε πιο βαριά τη διαδικασία».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα