back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνω-κάτω οι ΑΝΕΛ μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις

Διαβάστε επίσης

Προσπάθεια να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα καταβάλλουν τις τελευταίες ώρες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Μετά τη συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής τους δύναμης σε μόλις 7 βουλευτές και την αντίστοιχη μείωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στους 152, οι ΑΝΕΛ επιχειρούν να «κρατήσουν» στελέχη και ψηφοφόρους, εξαπολύοντας επιθέσεις στους αποχωρήσαντες και συντάσσοντας την επικοινωνιακή τους στρατηγική με αυτήν του Μαξίμου.

Αναταράξεων συνέχεια στους ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη και την απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη το πρωί της Τετάρτης, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο Ρουβίκωνας, αν και το αμφισβήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης

Την ίδια ώρα στα ύψη παραμένει η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης Λαζαρίδη και των υπονοιών ότι υπάρχει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από επιχειρηματικά συμφέροντα και εξαγοράς του βουλευτή.

«Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης ξέρει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια περί εξαγοράς μου. Δεν θα πέσω στο επίπεδο των ανθρώπων που λένε αυτές τις κουβέντες» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, στη διάρκεια της οποίας είχε εντονότατο φραστικό επεισόδιο με τον Κώστα Κατσίκη.

«Συντροφικά μαχαιρώματα»

Τα συντροφικά μαχαιρώματα χτύπησαν κόκκινο όταν ο Κώστας Κατσίκης ρώτησε τον πρώην συνάδελφό του για τη συνάντηση που είχε το βράδυ πριν από την ανεξαρτητοποίησή του με τον Πάνο Καμμένο. «Είδες τον Πάνο Καμμένο και υποσχέθηκες ότι δεν θα φύγεις, παρουσία δυο υπουργών. Γιατί είπες ψέματα;», ρώτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον κ. Λαζαρίδη με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του πρώην συντρόφου του.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα