back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018: Στα… μαλακά έπεσαν Σακίρι και Τζάκα από τη FIFA

Διαβάστε επίσης

Η FIFA δεν ήταν αυστηρή με τον αετό των Σακίρι, Τζάκα και τους τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο, όπως και τον Λιχστάινερ που τους μιμήθηκε.

Οι τρεις παίκτες είχαν σχηματίσει με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό μετά από ένα γκολ της Ελβετίας κόντρα στη Σερβία και είχε προκληθεί σάλος.

Η FIFA ξεκίνησε έρευνα για το γεγονός, αλλά έδειξε… έλεος στην εθνική ομάδα της Ελβετίας και κόντρα στην Κόστα Ρίκα θα παραταχθεί κομπλέ.

Το βράδυ του Σαββάτου η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική άνοιξε φάκελο για τα όσα συνέβησαν στο ματς των Ελβετών με τους Σέρβους, ωστόσο το θέμα τον έκλεισε χωρίς να προκαλέσει… θόρυβο.

Ο Σακίρι, ο Τζάκα, οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής και ο Λιχτστάινερ δεν τιμωρήθηκαν για τον πανηγυρισμό τους με τον «αετό», απλώς τους έγινε επίπληξη και θα πληρώσουν πρόστιμο δηλαδή 10.000 ελβετικά φράγκα οι δυο πρώτοι και 5.000 ο τρίτος.

«Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Είναι σπουδαίοι τύποι, έχουν εξαιρετική ποιότητα. Έχω μιλήσει σε πολλούς, με τους πατεράδες τους. Εξήγησαν την άποψή τους για το τι πέρασαν. Ήταν μια μεγάλη πίεση γι αυτούς και γι ‘αυτό νομίζω ότι είναι εντάξει για να πανηγυρίσουν με αυτόν τον τρόπο» είχε τονίσει ο Λιχστάινερ που μιμήθηκε τον πανηγυρισμό των συμπαικτών του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα