back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δανία-Γαλλία:Η ισοπαλία…βολεύει και τους δύο

Διαβάστε επίσης

Δανία και Γαλλία θα…μονομαχήσουν στις 17:00-ΕΡΤ1 στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, σε ένα παιχνίδι το οποίο σε μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την πρώτη και δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο.

Το μόνο σενάριο να μην ισχύσει κάτι τέτοιο, είναι να κλέψει η Αυστραλία τη δεύτερη θέση, αν κερδίσει το Περού, η Δανία χάσει και ανατραπεί η συνολική διαφορά των γκολ στην οποία υπερτερούν οι Δανοί.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώριο επιλογής αντιπάλου για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού οι αντίπαλοι τους θα βγουν από τον 4ο όμιλο στα παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 21:00.

Η Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο για την 1η θέση, καθώς με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έχουν έξι βαθμούς, έναντι τεσσάρων της Δανίας που μόνο με νίκη θα τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου.

Αλλαγές στη Γαλλία

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξέροντας πως η ομάδα του βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, είναι πιθανό να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Ίσως μείνουν στον πάγκο οι Πογκμπά και Ματουιντί, που έχουν από μία κάρτα, αλλά και οι Γορίς, Παβάρ, Εμπαπέ και στις θέσεις τους αγωνιστούν οι Μανταντά, Σιντιμπέ, Λεμάρ, Ντεμπελέ και Ενζονζί.

Προσοχή στην άμυνα

Στον αντίποδα, ο Πόουλσεν είναι τιμωρημένος και ο Κβιστ τραυματίας από την αρχή της διοργάνωσης και έχει επιστρέψει στη Δανία. Πάντως οι Σκανδιναβοί γμωρίζουν πως κερδίζουν το εισιτήριο για τους “16” και με ισοπαλία, οπότε ο Χαρέιντε θα ποντάρει και στην άμυνα προκειμένου η ομάδα του να φτάσει στο στόχο της.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα