back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την Τρίτη η καταβολή του επιδόματος παιδιού

Διαβάστε επίσης

Αύριο, Τρίτη 26 Ιουνίου, αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η β΄ δόση του Επιδόματος Παιδιού αλλά και τα αναδρομικά, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, η επικείμενη πληρωμή, αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, ενώ θα συμπεριλαμβάνει όλες τις τυχόν αναδρομικές οφειλές από την αρχή του έτους για το νέο Επίδομα Παιδιού.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί, αφού πρώτα γίνουν οι αναγκαίοι συμψηφισμοί με τα ποσά της Α΄ δόσης, η οποία καταβλήθηκε πριν το Πάσχα.

Επισημαίνεται ότι στην επικείμενη πληρωμή θα καταβληθούν και αναδρομικές οφειλές εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών, οι οποίες έχουν ελεγχθεί και οριστικοποιηθεί.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 – μέσω της οποίας εγκρίθηκαν ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήσεις – θα επαναλειτουργήσει εντός της εβδομάδας για όλους τους δυνητικούς δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση Α21 για το Επίδομα Παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 με 27 Ιουλίου θα ακολουθήσει η πληρωμή της Γ΄ δόσης 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα