back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισπανία-Μαρόκο:Σφραγίζουν την πρόκριση οι «φούριας ρόχας»

Διαβάστε επίσης

Η Ισπανία αντιμετωπίζει στο Καλίνιγκραντ το ήδη αποκλεισμένο Μαρόκο και εύκολα ή δύσκολα θα σφραγίσει την πρόκριση της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει στο Καλίνινγκραντ για τον δεύτερο όμιλο το Μαρόκο στις 21:00, ΕΡΤ1 και αναμένεται να πάρει το εισιτήριο για τους «16», περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο της.

Η Ισπανία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ μένει εκτός μόνο εφόσον χάσει και ταυτόχρονα το Ιράν κερδίσει την Πορτογαλία. Μένει εκτός και στο σενάριο αν που χάσει με 2 γκολ και το άλλο ματς έρθει ισόπαλο.

Να φύγει με ψηλά το κεφάλι

Η επιστροφή του Μαρόκου σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από μία εικοσαετία έληξε άδοξα. Δύο ήττες ο απολογισμός στα δύο πρώτα ματς και σίγουρα νιώθουν πως ήταν ικανοί για κάτι καλύτερο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ερβέ Ρενάρ θέλουν τουλάχιστον να κλείσουν με καλή εμφάνιση την πορεία τους στη διοργάνωση, με τον Γάλλο προπονητή να τονίζει πως η ομάδα του είναι «έτοιμη για την Ισπανία».

Ντέρμπι η πρώτη θέση

Στο όμιλο αυτό εάν η ομάδα του Φερνάντο Ιέρο φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την Πορτογαλία, θα καταφύγουμε στα κριτήρια ισοβαθμίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα πρώτα έξι κριτήρια και αν δεν υπάρξει διαφοροποίηση σε αυτά, τότε θα καταφύγουμε στα δύο τελευταία κριτήρια.

Το έβδομο είναι οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, με την Ισπανία να υπερέχει της Πορτογαλίας έχοντας μία λιγότερη κίτρινη. Αν και σε αυτό το κριτήριο έχουμε ισορροπία μετά το τέλος των δύο αγώνων, θα χρειστεί κλήρωση από την FIFA.

Πιθανές 11αδες:

Ισπανία (Ιέρο): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπουσκέτς, Σίλβα, Λούκας, Ινιέστα, Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα.

Μαρόκο (Ρενάρ): Μουνίρ, Ντιράρ, Μπενατιά, Ντα Κόστα, Ασράφ, Ελ Αχμάντι, Άμραμπατ, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Ζιγέκ, Μπουταΐμπ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα