back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018:Λύτρωση στο τέλος για τη Βραζιλία

Διαβάστε επίσης

Με ένα γκολ του Κουτίνιο κι ένα του Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις η Βραζιλία επιβλήθηκε με 2-0 της Κόστα Ρίκα στο Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης.

Οι παίκτες της «Σελεσάο» αγχώθηκαν αρκετά μέχρι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης η οποία τους ανέβασε στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου.

Οι Βραζιλιάνοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τους έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες από τη χώρα του καφέ πραγματοποιούσαν επιθέσεις κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, εκεί όπου οι Μαρσέλο Νεϊμάρ και Κουτίνιο έκαναν ότι ήθελαν, όμως δεν κατάφεραν επί 90 λεπτά αγώνα να απειλήσουν ουσιαστικά.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης στο 78’ καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Βραζιλιάνων, όμως μετά την χρήση του VAR άλλαξε την απόφασή του και αυτό άγχωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Τίτε.

Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους πάντως στις καθυστερήσεις. Εκεί όπου αρχικά ο Κουτίνιο έκανε στο 91’ το 1-0, ενώ στο 97’ ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στάδιο Αγίας Πετρούπολης

Γήπεδο: Αγίας Πετρούπολης

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 2-0

Διαιτητής: Μπγιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Σκόρερ: 91’ Κουτίνιο, 97’ Νεϊμάρ

Κίτρινες Κάρτες: Νεϊμάρ, Κουτίνιο, / Ακόστα

Βραζιλία (4-2-3-1): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο (64’ Φιρμίνιο), Κοουτίνιο, Ουίλιαν (46’ Ντάγκλας Κόουστα), Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (90+’ Φερναντίνιο).

Κόστα Ρίκα (5-4-1): Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Οβιέδο, Γκαμπόα (75’ Κάμπο), Γκουζμάν (83’ Τεχέδα), Μπόρχες, Βανέγκας, Μπράιαν, Ουρένια (54’ Μπολάνιος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα