back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κολομβία-Ιαπωνία σε έναν όμιλο χωρίς φαβορί

Διαβάστε επίσης

Στο Σαράνσκ της Μορδοβίας με την αναμέτρηση της Κολομβία-Ιαπωνία για τον 8ο όμιλο, ξεκινάει η σημερινή δράση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στον πιο ισορροπημένο όμιλο της διοργάνωσης, η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στις 15:00-ΕΡΤ1. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται Πολωνία και Σενεγάλη, χωρίς να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Η ομάδα του Πέκερμαν θέλει να κάνει την υπέρβαση στη διοργάνωση. Ο Χάμες Ροντρίγκες θα βρίσκεται κανονικά στην αρχική 11αδα, παρά τις μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ στην Ιαπωνία ο Ακίρα Νισίνο δεν μπορει να υπολογίζει στον τραυματία Σίντζι Οκαζάκι.

Προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, με την Κολομβία να έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία, την πιο πρόσφατη στους ομίλους το 2014 στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου κέρδισε με 4-1.

Η Ιαπωνία δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα της Λατινικής Αμερικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η παράδοση είναι αρνητική για τους “Σαμουράι” και επί ευρωπαϊκού εδάφους, έχοντας πέντε ήττες και μια ισοπαλία.

Οπότε όσοι ασχοληθείτε στοιχηματικά με το παιχνίδι, καλό είναι να προτιμήσετε Κολομβία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα