back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα της Αγγλίας απέναντι στην επικίνδυνη Τυνησία

Διαβάστε επίσης

Η ώρα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έφτασε, καθώς στις 21:00-ΕΡΤ1, στην πρεμιέρα της στον 7ο όμιλο, αντιμετωπίζει την Τυνησία, στη Βόλγκογκροντ Αρένα.

Η Αγγλία με τον Σάουθγκέιτ στην τεχνική της ηγεσία, κάνει μια καινούργια αρχή, με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11άδα της. Για την ακρίβεια, μόνο πέντε μόλις ποδοσφαιριστές οι, Κέιχιλ, Τζόουνς, Χέντερσον, Στέρλινγκ και Γουέλμπεκ, είχαν παίξει στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014.

Το θετικό ξεκίνημα είναι σημαντικό για την αγγλική ομάδα. Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, αλλά ταυτόχρονα και χαλαροί, προκειμένου να αποτινάξουν την πίεση. Εξάλλου κάθε φορά που η ομάδα της Αγγλίας πηγαίνει σε Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Νησί πιστεύουν πως θα το κατακτήσουν. Αυτό βάραινε πάντα στην ψυχολογία των παικτών και στο τέλος…λύγιζαν.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του Κέιχιλ, ο οποίος τόνισε πως σε αυτή τη φάση του Μουντιάλ, το 50% είναι το ταλέντο και το υπόλοιπο 50% είναι η ψυχολογική προετοιμασία.

Η Τυνησία δεν αστειεύεται

Στο στρατόπεδο της Τυνησίας έχουν τις δικές τους προσδοκίες για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ και στα πρόσφατα φιλικά έδειξαν πως είναι μία επικίνδυνη ομάδα για όποιον την υποτιμήσει. Η Τυνησία έδειξε πολύ καλά σημάδια, κρατώντας την Πορτογαλία στην ισοπαλία και δυσκολεύοντας αρκετά την Ισπανία, η οποία την λύγισε στις καθυστερήσεις.

Η αφρικανική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη ενόψει της πρεμιέρας.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα