back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ 2018: Κακό ξεκίνημα για τα φαβορί

Διαβάστε επίσης

Τα φαβορί πέρασαν πολύ άσχημα στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ χάνοντας βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρητικά ήταν εύκολα.

Άσχημη τροπή, λοιπόν, επιφύλασσε η πρεμιέρα για δύο εκ των διεκδικητριών του τροπαίου, τις Γερμανία και Βραζιλία! Η μεν παγκόσμια πρωταθλήτρια έχασε από το Μεξικό, ενώ η «σελεσάο» ξεκίνησε με το… αριστερό λόγω της ισοπαλίας με την Ελβετία, την ώρα που η Σερβία του Πρίγιοβιτς και του Μιλιβόγεβιτς τέθηκε επικεφαλής του ομίλου με το καλημέρα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής άνοιξε με τους «πλάβι» να παίρνουν το τρίποντο κόντρα στην Κόστα Ρίκα με σκορ 1-0. Η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Κολάροφ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γείτονές μας, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάσουν έκαναν το αποφασιστικό βήμα για να «παίξουν» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση με την Ελβετία.

Η σκυτάλη δόθηκε στη… βόμβα της ημέρας. Η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία, υπέστη ήττα-σοκ από το Μεξικό και τώρα… τρέχει και δεν φτάνει μια και το αποτέλεσμα που δίνει στην ομάδα της Κεντρικής Αμερικής ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με τον αγώνα Βραζιλία-Ελβετία. Άπαντες περίμεναν να δουν θέαμα από την παρέα του Νεϊμάρ, αλλά μάλλον απογοητεύτηκαν. Περισσότερο, όμως, απογοητεύτηκαν οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι που «κόλλησαν» στο 1-1 με την σκληροτράχηλη Ελβετία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα