back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Ισπανία βλέπουν τον Μίτσελ, όπως τον Ζιντάν!

Διαβάστε επίσης

To  παράδειγμα της Ρεάλ θέλει να ακολουθήσει η εθνική Ισπανίας, αφού στο πρόσωπο του Μίτσελ βλέπουν έναν νέο Ζινεντίν Ζιντάν, που κέρδισε τα πάντα με τη “βασίλισσα” , χωρίς προπονητική εμπειρία.

Όταν ο Γάλλος σταρ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρέαλ ελάχιστοι πόνταραν στην επιτυχία του, αφού δεν είχε καθίσει ξανά σε πάγκο και ιδιαίτερα σε έναν ηλεκτρικό πάγκο, όπως αυτόν της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας.  Και τι έκανε ο Ζιντάν; Απλά διαχειρίσθηκε τις βεντέτες της ομάδας που ήταν και πολλές, αφού κι αυτός βεντέτα υπήρξε και ήξερε τα κουσούρια της. Τα αποτελέσματα του, μιλούν από μόνα τους  και μετά τη μεθυστική επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ έριξε μια μεγαλοπρεπή παραίτηση και έφυγε στο απόγειο της  δόξας του.

Στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν και ο Μίτσελ Γκονζάλες. Η «Βασίλισσα» τελικά κατέληξε στον Ζουλέν Λοπετέγκι. Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας ο Λοπετέγκι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Marca μετά απ’ όλες αυτές τις εξελίξεις αναφέρει πως ο Μίτσελ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Φούριας Ρόχας». Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κάθισε στον πάγκο της Μάλαγα, η οποία υποβιβάστηκε στη Segunda Division. Ο Μίτσελ έχει απολυθεί από τη Μάλαγα και είναι χωρίς ομάδα. Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας από το 1985 έως το 1992.

Όταν λοιπόν το πείραμα Ζιντάν κρίθηκε απ όλους επιτυχημένο, γιατί να μη το εφαρμόσει και η ισπανική ομοσπονδία στην Εθνική; Και ο Μίτσελ έχει περισσότερα προσόντα από τον Γάλλο, αφού εκτός από βεντέτα έχει και προπονητική εμπειρία, που δεν θα τη χαρακτηρίζαμε αμελητέα.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα