back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018:Η Αγγλία ταξιδεύει στη Ρωσία με αισιοδοξία για διάκριση

Διαβάστε επίσης

Η Αγγλία πετάει την Τρίτη για τη Ρωσία, καθώς ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τον 3ο όμιλο εναντίον της Τυνησίας τη Δευτέρα στο Volgograd Arena.

Η Αγγλία πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μια «νότα αισιοδοξίας». Δείχνοντας φρεσκάδα στα δύο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας και με μια ομάδα γεμάτη νεανική ενέργεια, ο Jonathan Liew, επικεφαλής αθλητικός συντάκτης για το The Independent, πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά θετικά συμπεράσματα, από την προετοιμασία της ομάδας.

“Η Αγγλία πηγαίνει στη Ρωσία με μια αισιοδοξία που είναι συνήθης και στα προηγούμενα μεγάλα τουρνουά, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει περισσότερη ουσία. Ο Gareth Southgate φαίνεται να γνωρίζει ποιες είναι οι αρετές της ομάδας, κάτι που δεν βλέπαμε στις περισσότερες ομάδες μας στο παρελθόν.”

Σχετική εικόνα
Ο Gareth Southgate

Η Αγγλία μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, προσπαθεί να φτάσει και πάλι στην κορυφή του κόσμου, αλλά το μόνο που έχει πετύχει, είναι να προχωρήσει μόνο μέχρι τον ημιτελικό και πολλές φορές έχει υποστεί οδυνηρές ήττες, στο δρόμο προς την διάκριση.

Η έλλειψη εμπειρίας το μόνο αδύνατο σημείο

Στους κόλπους των «λιονταριών» υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό, αλλά ο Liew ανησυχεί για το πως θα αντιμετωπίσει αυτή η νεανική ομάδα την πίεση του μεγάλου τουρνουά.

Η ομάδα της Αγγλίας στη Ρωσία με ηγέτη της τον επιθετικό Χάρι Κέιν, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως δήλωσε ο φορ της Τότεναμ. Ο Κέιν όπως πολλοί υποστηρίζουν στο Νησί, ίσως να είναι ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ της Ρωσίας. Εάν καταφέρει να βρεθεί στην φόρμα που ήταν ολόκληρη τη χρονιά με τα «σπιρούνια», τότε θα βοηθήσει την Αγγλία τα μέγιστα, στην προσπάθεια για διάκριση.

Αποτέλεσμα εικόνας για harry kane England
Ο Χάρι Κέιν

Ο τεχνικός της ομάδας , Gareth Southgate επέλεξε νέους παίκτες σε ηλικία, παίκτες όμως που έχουν εμπειρία στις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται στην Premier League. Το μόνο που τους λείπει είναι οι παραστάσεις από μεγάλα τουρνουά.

Πάντως αυτή τη φορά η Αγγλία πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μια αγωνιστική ταυτότητα, κάτι που έλειπε από τις ομάδες του παρελθόντος, με την ελπίδα για μία μεγάλη διάκριση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα