back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευ. Βενιζέλος: Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη τελική συμφωνία και όχι ακόμη μια ενδιάμεση συμφωνία με την πΓΔΜ

Διαβάστε επίσης

Τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή της κυβέρνησης στο πως θα συνάψει μια πιθανή συμφωνία για το ονοματολογικό αφ’ ης στιγμής η σχετική δέσμευση της χώρας αναλαμβάνεται προτού επιληφθεί για το θέμα η Βουλή των Ελλήνων, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με παρέμβαση του πριν απο λίγο στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών με θέμα “Η Ελλάδα μετά”.

Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη τελική συμφωνία και όχι ακόμη μια ενδιάμεση συμφωνία, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου, υπογράμμισε πως ο συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα έχει πλήρη συμμετοχή και ευθύνη για οτιδήποτε εμφανίστεί ως αποτέλεσμα. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ακόμη οτι ο Πάνος Καμμένος σε καμία περίπωση δεν είναι άμοιρος αυτού που συμβαίνει και δεν έχει καμία δυνατότητα-όπως είπε- να εμφανίζεται ως αδιάφορος , δήθεν υπερπατριώτης καλλιεργώντας την τεχνική της διπλής γλώσσας.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε περιέργη και άξια σχολιασμού τη διασταύρωση εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής λέγοντας χαρακτηριστικά : “δεν επιτρέψαμε ποτέ η κρίση , οι δύσκολες διαπραγματεύσεις για τα μνημόνια να επηρεάσουν στο παραμικρό τα δόγματα και τις επιλογές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής αφάλειας και άμυνας. Ζητώ απο την κυβέρνηση να διατηρήσει σταθερή και αλώβητη αυτή την αρχή” κατέληξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σπύρος Μουρελάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα