back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σύντομα σε λειτουργία το υπόγειο πάρκινγκ στην Κλαυθμώνος

Διαβάστε επίσης

Μετά από μια δικαστική διαμάχη που ξεπέρασε τα δέκα χρόνια ο δήμος Αθηναίων πήρε πίσω την ιδιοκτησία του, η οποία αφορά το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η δικαστική απόφαση αποβολής των εταιριών που διαχειρίζονταν τον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της πλατείας Κλαυθμώνος, μετά από πολυετή αγώνα, δικαιώνει τον δήμο Αθηναίων για ένα σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο. Το Εφετείο Αθηνών διέταξε την απόδοση του υπογείου σταθμού αυτοκινήτων στον Δήμο, ο οποίος ανέμενε, για ικανό χρονικό διάστημα –τουλάχιστον δύο μηνών- από τις εταιρίες να συμμορφωθούν στη δικαστική απόφαση και να ενημερώσουν τους πελάτες τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.  Δυστυχώς, οι εταιρίες απέφυγαν να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και για τον λόγο αυτό ο Δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αστική και ποινική.

Ο δήμος Αθηναίων ζητά την κατανόηση των πολιτών και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε σύντομα ο υπόγειος Σταθμός Αυτοκινήτων στην πλατεία Κλαυθμώνος να λειτουργήσει ξανά, νόμιμα και με ασφάλεια.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα