back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με διάσειση αγωνιζόταν ο Κάριους στον τελικό του Champions League

Διαβάστε επίσης

Με διάσειση αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του τελικού του Champions League, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

Η 26η Μαΐου 2018 σίγουρα είναι μια ημερομηνία που ο νεαρός Γερμανός τερματοφύλακας δύσκολα θα ξεχάσει, για τα δύο σοβαρά λάθη που έκανε και καταδίκασαν την Λίβερπουλ στον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο. Παρ ‘όλα αυτά, αναδύονται νέες λεπτομέρειες για εκείνο το κακό βράδυ. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έστειλε τον τερματοφύλακά της σε ειδικό στη Βοστώνη την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κάριους αναφέρεται ότι είχε υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή είναι η «ετυμηγορία» της επίσκεψης για εξετάσεις στο Mass General Hospital στη Βοστώνη στις 31 Μαΐου, πέντε ημέρες μετά τον αγώνα:

«Τα συμπτώματα δείχνουν σημειώθηκε σημαντική οπτική-χωρική δυσλειτουργία, διαπιστώνεται μία οπτική διαταραχή, αμέσως μετά το γεγονός (τη σύγκρουση με τον Σέρχιο Ράμος κατά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, πριν από το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Μπενζεμά)», εξήγησε ο δόκτωρ Ζαφόντε, ένας γιατρός που ειδικεύεται σε αυτό το είδος τραυματισμού. «Είναι πιθανό ότι αυτό το συμβάν να έχει επηρεάσει την απόδοση. Προκειμένου να ανακάμψει πλήρως, συνιστούμε να ακολουθήσει προσεκτικά βήματα πριν επιστρέψει στην πλήρη δραστηριότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα