back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκκληση για το «Μητέρα»

Διαβάστε επίσης

Περίσσευμα σε αγκαλιές, ελλείψεις όμως σε βασικά είδη. Αυτή είναι η σημερινή εικόνα την οποία καταγράφει η έρευνα του 984 για το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά, μέχρι την ώρα που θα βρεθούν στη ζεστασιά μιας οικογένειας, μέσω της υιοθεσίας ή της αναδοχής. Σήμερα η εκπομπή της Δώρας Σαρρή και του Γιάννη Παπαγεωργίου εστίασε στην ιδρυματοποίηση και τις επιπτώσεις της. Βρεφοκόμοι του κέντρου τόνισαν στο σταθμό μας, ότι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την ιδρυματοποίηση των δεκάδων παιδιών που ζουν εκεί, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για τη σωματική και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη τους.

«Έχουμε πάρα πολλά  ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί αλλά ελάχιστες αιτήσεις για αναδοχή», τόνισε η επιστημονική διευθύντρια του κέντρου Αντιγόνη Κοντοπούλου.

Εν τω μεταξύ με πρωτοβουλία του ΑΘΗΝΑ 9.84, συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Kέντρου. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει, μπορεί από σήμερα να προσέρχεται στα επτά δημοτικά διαμερίσματα, 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι, και 5 με 7 το απόγευμα. Μεταξύ άλλων ζητούνται: Ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, παιδικά αφρόλουτρα-σαμπουάν, πάνες και βρεφικές κρέμες.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα