back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δώρα ψυχής

Διαβάστε επίσης

Μια ανάδοχη μητέρα άνοιξε την αγκαλιά της, όπως κάνει και ο Αθήνα 9.84, στα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ». 

Τα φετινά Χριστούγεννα ο σταθμός της πόλης «υιοθετεί» το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» μαζί με τα τρία Παραρτήματα του (Αναρρωτήριο Πεντέλης, Παιδόπολη  «Άγιος Ανδρέας» και Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»).

Παράλληλα, από σήμερα παρουσιάζει σε έρευνά του τις συναισθηματικές και πρακτικές ανάγκες των παιδιών που ζουν στο «Μητέρα», τους μύθους και την πραγματικότητα για τη διαδικασία της υιοθεσίας, αλλά και το πολύτιμο «δώρο» της ανάδοχης οικογένειας, ενός θεσμού ιδιαίτερα σημαντικού, που δεν είναι ευρέως διαδεδομένος στη χώρα μας.

Στην έρευνα που ξεκίνησε στην εκπομπή της Δώρας Σαρρή και του Γιάννη Παπαγεωργίου, 7 με 10 το πρωί, ακούσαμε βρεφοκόμους που αφιερώνονται ψυχή τε και σώματι στα παιδιά αυτά, αλλά και γονείς που είτε υιοθέτησαν ένα παιδί, είτε έγιναν ανάδοχοι και περιγράφουν τα συναισθήματά τους για την υποδοχή ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα