ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Λευτ.Παπαγιαννάκης: «Απαντες έχουν πειστεί ότι πρέπει να υπηρετήσουν την ιδέα πως οι 8 είναι πραξικοπηματίες. Δεν τους θέλουμε και πρέπει να βρούμε τρόπο να τους διώξουμε»

Στον Αθήνα 9.84 και στον Ηλία Κανέλλη, μίλησε ο αντιδήμαρχος Προσφύγων και Μεταναστών, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών .

Οπως είπε : “Εχουν πειστεί άπαντες ότι πρέπει να υπηρετήσουν την ιδέα ότι οι 8 είναι πραξικοπηματίες και εμείς δεν τους θέλουμε εδώ και εφόσον δεν τους θέλουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τους διώξουμε.

Παρόλο που ο Αρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι :¨”δεν πείθομαι ότι είναι πραξικοπηματίες και δεν πρέπει να τους διώξουμε”.Βεβαίως η κράτηση είναι απολύτως παράνομη.”

Σε άλλο σημείο ο κ Λευτέρης Παπαγιαννάκης επεσήμανε :

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε τουλάχιστον 2.000 αιτήματα από Τούρκους πολίτες για παροχή ασύλου. Θα πάρουμε τους οκτώ, θα τους κάνουμε σύμβολο και από πίσω θα είναι χιλιάδες άνθρωποι.

Μετά από την σύλληψη και με τον τρόπο που έγινε και το θέατρο που στήθηκε και την όλη επιχείρηση , πλέον περιμένω τα πάντα, αλλά αυτό θα δείξει τα όρια των δυνατοτήτων του Κράτους να προστατεύσει ανθρώπους οι οποίοι κινδυνεύουν. Οι 8 είναι μέρος των χιλιάδων άλλων ανθρώπων που είναι ήδη εδώ.”

                   «ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων