ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αθήνα 9.84: Το «ράλι» της ενημέρωσης συνεχίζεται!

Τριάντα χρόνια μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του στα ερτζιανά, άρχισε για τον ΑΘΗΝΑ 9.84, τον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Αθηναίων, μια νέα εποχή, βασισμένη

– στη νέα γενιά του ανθρώπινου δυναμικού του

– στην ανανεωμένη προσήλωσή του για αξιόπιστη, πολυφωνική, γρήγορη, «ζωντανή» ενημέρωση

– σε όλα τα θέματα ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος

– στην προσπάθεια για σφαιρική παρουσίαση των κοινωνικών, οικονομικών, περιβαλλοντικών, πολιτιστικών θεμάτων της πρωτεύουσας, αλλά και των προτεραιοτήτων, projects ή events του Δήμου

– στη συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες της Αθήνας

– στη δημιουργία γεγονότων– πολιτιστικών και κοινωνικών, στο Κέντρο και τις γειτονιές.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9.84 είναι η πόλη, τα θέματα που την απασχολούν, τα ρεύματα που τη διαπερνούν, οι ήχοι, οι εικόνες, οι τόποι, η πολυχρωμία της και, κυρίως, οι άνθρωποί της. Εκείνοι που τους σημάδεψε και εκείνοι που περιμένει να τη σημαδέψουν, ελπίζοντας στις ικανότητες, στην έμπνευση και στην αγάπη τους γι’ αυτή.

Άρα, μεγάλοι πρωταγωνιστές στον ΑΘΗΝΑ 9.84 είστε όλοι εσείς οι ακροατές μας και η καθημερινότητά σας στην Αθήνα, την πόλη της ζωής μας, που αλλάζει όμορφα και ανοίγεται στον κόσμο με το κοινό μας βάδισμα

ΑΘΗΝΑ 9.84
Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Λίγα λόγια για τη διοίκηση


Μελίνα ΔασκαλάκηΗ Μελίνα Δασκαλάκη (πρόεδρος) γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα, στο Κουκάκι όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών. Εργάστηκε από το έτος 1982 στην Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδος, μετέπειτα Εγνατία, ως υπάλληλος και στην συνέχεια ως δικηγόρος. Εγκατέλειψε την τράπεζα για την ελεύθερη δικηγορία το 1999. Έχει ειδικευτεί στο Εταιρικό Δίκαιο και το Δίκαιο της κεφαλαιαγοράς. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ. Το 2010 εξελέγη κοινοτική σύμβουλος και χρημάτισε Πρόεδρος στην Α’ Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων. Το 2014 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, λίγα Ιταλικά και καλά Ελληνικά. Είναι χωρισμένη και μητέρα δυο γιών, 24 και 22 ετών.


KyriakidhsΟ Μιχάλης Κυριακίδης (αντιπρόεδρος) σπούδασε στη Σουηδία και ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1978 στη Σουηδική Ραδιοφωνία. Από το 1983 εργάστηκε στην ΕΡΤ, τον ΑΝΤ-1, και σε ιστοσελίδες. Από το 2001- 2010 υπήρξε αναπληρωτής και στη συνέχεια διευθυντής Ειδήσεων στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Την περίοδο 1997- 2012, υπήρξε συνεργάτης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2011 είναι μέλος και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΡΑ «ΑΘΗΝΑ 9.84»


karagiannh_cropΗ Νόνη Καραγιάννη (γενική διευθύντρια) είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Παρακολούθησε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Σορβόννη με θέμα «Πολιτική Επικοινωνία – Κοινωνική Ψυχολογία». Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1987 από την εφημερίδα «Το Βήμα». Τον Φεβρουάριο του 1988 μετακινείται στον Ελεύθερο Τύπο, όπου και εργάστηκε ως το 2006. Το 2006 αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του πολιτικού ρεπορτάζ για την τηλεόραση του «ALPHA». Εργάστηκε στη Δημόσια Τηλεόραση ως πολιτική συντάκτρια από το 1993 έως το 1997. Στον Αθήνα 9.84, εργάζεται από το 1998 , αρχικά ως πολιτική συντάκτρια και μετέπειτα ως ραδιοφωνική παραγωγός. Από το 2011 έως και σήμερα, παρουσιάζει στον Αθήνα 9.84 την καθημερινή εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας «Αθήνα σήμερα».
Από τον Οκτώβριο του 2014, ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του Ιστορικού Ραδιοφώνου του Δήμου της Αθήνας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
Από το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» – Γιώργος Καμίνης Μελίνα Δασκαλάκη Πέτρος Μάρκαρης
Μιχάλης Κυριακίδης Αλέξανδρος Μοντιάνο
Αχιλλέας Μητσός Γιάννης Χριστοφορίδης
Κώστας Κούρκουλος Μυρσίνη Λιοναράκη
Ρούλα Γεωργακοπούλου Μαριλένα Πολιτοπούλου
Μαρικαίτη Πολιτοπούλου
Βασίλης Καραμητσάνης Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου
Από το συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη» – Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Βάλια-Βασιλική Δημοπούλου Διονύσης Δεσύλλας
Από το συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς» – Άρης Σπηλιωτόπουλος
Νίκη Αραμπατζή Παναγιώτα Αγγελοπούλου
Από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση – Αθήνα» Νίκος Σοφιανός
Λάμπρου Στέλιος Παρασκευή Παναγή
Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Ε.Ρ.Α.

Οργανόγραμμα και διάθρωση των υπηρεσιών

 

OrganizationalStructure_thumb


Ονόματα και πρόσφορα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρετούντων υπαλλήλων

Print Friendly, PDF & Email
κατασκευή ιστοσελίδων