ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Παν. Ρήγας: “Στο τέλος της ημέρας θα έρθει ο τρόπος με τον οποίο θα προταθεί η επίλυση του θέματος της ονομασίας της FYROM και εκεί θα έχουμε την απόλυτη ευθύνη όλοι και όλες οι πολιτικές δυνάμεις”

Στο τέλος της ημέρας θα έρθει ο τρόπος με τον οποίο θα προταθεί η επίλυση του θέματος της ονομασίας της FYROM και εκεί θα έχουμε την απόλυτη ευθύνη όλοι και όλες οι πολιτικές δυνάμεις” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Αρη Τόλιο ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, με αφορμή την διαφωνία Καμμένου να συναινέσει σε συμφωνία που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία».

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Παν.Ρήγας:Θετικό σε κυβερνήσεις συνεργασίας να ξέρεις το μείζον, τους στόχους και τη συμφωνία, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και άλλες πολιτικές καταβολές, σε αρκετά θέματα. Από εκεί και πέρα, σε επιμέρους θέματα, στα οποία μπορεί να υφίστανται διαφορές, κρατά καθένας τις διαφορές του.

Στο τέλος της ημέρας θα έρθει ο τρόπος με τον οποίο θα προταθεί η επίλυση του θέματος της ονομασίας της FYROM και εκεί θα έχουμε την απόλυτη ευθύνη όλοι και όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαμορφώσει ένα άλλο κλίμα στην ευρύτερη περιοχή. Είμαστε πόλος σταθερότητας.»

Αρης Τόλιος: Θα αισθανόσασταν πιο άνετα ως κυβέρνηση εάν ήταν σε άλλη θέση ο κ Καμμένος ;

Παν. Ρήγας: “Δεν έχω κανένα θέμα οπουδήποτε και αν είναι ο κ Καμμένος. Είναι ευθύνη του Πρωθυπουργού οι επιλογές τις οποίες κάνει. Είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις μια κυβέρνηση συνεργασίας.”

                                                 *ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΟΥΡΑΡΙ

Παν. Ρήγας: “Ο κύριος Ζουράρις είναι ένας άνθρωπος που έχει -διαχρονικά- έναν τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα και μια Παιδεία. Αυτό τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Είτε κάποιος το αξιολογεί θετικά , είτε αρνητικά. Προσωπικά, δεν θα επέλεγα να εκφέρω έναν τέτοιο λόγο που δεν με αγγίζει..Οσο για το αν έκανε ή όχι έργο στο υπουργείο Παιδείας, αρμόδιος να το κρίνει είναι ο Πρωθυπουργός.»

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων