ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search
plaka_athina

Βόλτες πολιτισμού στην πόλη της Αθήνας, με κοινωνικό αντίκτυπο

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Action Plus δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την πόλη της Αθήνας μέσα από τα πολιτιστικά και ιστορικά της μνημεία.

ikia_sliman

Οι ξεναγήσεις

Επιθυμείτε ένα ταξίδι στην Αθήνα του Όθωνα στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών ή μήπως στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο για να μεταφερθείτε στην εποχή της επανάστασης του ’21;

Θέλετε να ξεναγηθείτε στη γειτονιά του Μετς, μια γειτονιά – πύλη του χρόνου;

Ίσως προτιμάτε να ανακαλύψετε τους θησαυρούς της νεοκλασικής εκλεκτιστικής οικίας Σλήμαν, με τα περίτεχνα ψηφιδωτά και τις ευφάνταστες τοιχογραφίες;

Να επισκεφτείτε την οικία του Άγγελου και της Λητούς Κατακουζηνού, με την υπέροχη θέα στη πλατεία Συντάγματος και τις πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης και βιβλίων;

Όποιο «ταξίδι» κι αν επιλέξετε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ACTION PLUS με τους πιστοποιημένους ξεναγούς συνεργάτες της, το διοργανώνει με επιτυχία.

«Εδώ και δύο χρόνια η Action Plus προσφέρει στο Αθηναϊκό κοινό» λέει στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος της επιχείρησης Άννα Κονιωτάκη, «ξεναγήσεις για να γνωρίσουμε την πόλη μας και την ιστορία μας. Έχουμε ένα πολύ θερμό κοινό, που μας υποστηρίζει και το οποίο συνεχώς αυξάνεται. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να διασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα στις ξεναγήσεις μας και αυτό πιστεύω δημιουργεί μία πολύ καλή σχέση με το κοινό» τονίζει η κ. Κονιωτάκη.

ikia_katakouzinou

Η Action Plus

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ACTION PLUS προωθεί τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη μέσω της παροχής υπηρεσιών συλλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Τα κέρδη της επιχείρησης χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη θέσεων απασχόλησης, τη διεύρυνση του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

action_plus_ksenagisis

«Είμαστε από τις πρώτες κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν» συνεχίζει η κ. Κονιωτάκη, «ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας το 2014 οι οποίες εστιάζονται στους τομείς «πολιτισμός» και «κοινωνία» με όραμα, πρώτον, να αναπτύξουμε δράσεις για την προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος της χώρας μας και δεύτερον να υποστηρίξουμε ομάδες και φορείς που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν ΚοινΣεπ».

Το κόστος συμμετοχής στις ξεναγήσεις είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν, όπως επίσης και οι συνοδοί ΑμΕΑ. Στο κόστος συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνονται εισιτήρια για μουσεία / αρχαιολογικούς χώρους.

Πληροφορίες

Διεύθυνση  Σόλωνος 69 & Ασκληπιού 10679 Αθήνα
Τηλ: 210-3230102
Fax: 210-3230159
Email: [email protected]
Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00

Καλλιόπη Ασλανίδου

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων