ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Ν. Ηλιόπουλος στον Αθήνα 9.84: Ξεφεύγουμε από το εργατικό κομμάτι και πάμε στο ποινικό – Πρόκειται για υπόθεση εκβιασμού

Μετά την παρέμβαση του ΣΕΠΕ, γνωστή ιδιοκτησία αλυσίδας εστίασης στη Λάρισα υποχρεώθηκε να πάρει πίσω τις απολύσεις δύο εργαζομένων της στις οποίες είχε προχωρήσει επειδή οι τελευταίοι είχαν αρνηθεί να δώσουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων, όπως εκβιαστικά τους ζητούσε να κάνουν η επιχείρηση.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τις Ελευθερία Κουμάντου και Ελωνόρα Ορφανίδου, τόνισε ότι «για πρώτη φορά έγινε ονομαστική καταγγελία σε ότι αφορά την επιστροφή του δώρου. Την επόμενη ημέρα απο την καταγγελία έγινε έλεγχος στο κατάστημα και βεβαιώθηκαν μια σειρά απο παραβάσεις, ενώ μάλιστα, τον εκβιασμό για την επιστροφή του δώρου τον κατήγγειλε και εργαζόμενη της επιχείρησης που ερωτήθη κατά τη διάρκεια του ελέγχου».

Ο κύριος Ηλιόπουλος επεσήμανε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση «ξεφεύγουμε απο το εργατικό κομμάτι και πάμε στο ποινικό, καθώς πρόκειται για υπόθεση εκβιασμού».

Newsroom Αθήνα 9.84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων