ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Ένταξη της επιχείρησης Cretan Mill στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Η ελληνική επιχείρηση «Cretan Mill SA by Almpantakis family» αποτελεί το νεότερο μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στην οποία συμμετέχουν δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις με έδρα και δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Η «Cretan Mill SA by Almpantakis family», λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης ελαιόκαρπου, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου, με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000, IFS και BRC. Διαθέτει μια μεγάλη σειρά παρθένων, εξαιρετικά παρθένων, βιολογικών και αρωματικών ελαιολάδων, σε πολλά διαφορετικά δοχεία και μεγέθη, στην ελληνική αγορά και σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ως νέο μέλος της πρωτοβουλίας και πρώτη εταιρεία-μέλος με έδρα το νησί της Κρήτης, η Cretan Mill ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την αποστολή της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην προώθηση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει υπεύθυνα να διατηρήσουν το τρίπτυχο παραγωγή́, βάση και ιδιοκτησία στη χώρα, συνεισφέροντας καθημερινά στην προσπάθεια δημιουργίας μιας βιώσιμης ελληνικής οικονομίας.

Newsroom Αθήνα 9.84 – πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων