ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Κ. Παπαϊωάννου στον Αθήνα 9.84: Η παράταση δε λειτουργεί ούτε υπέρ των δικαιωμάτων των 8 ούτε υπέρ των ελληνικών θέσεων και συμφερόντων

Την κατανόησή του για την «ανάγκη της ελληνικής κυβέρνησης για λόγους διεθνών σχέσεων, σχέσεων καλής γειτονιάς κλπ να τονίσει ότι  δε θέλει να έχει πολιτική σχέση με ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως ενέχονται στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία» εξέφρασε ο κ. Κωστής Παπαϊωάννου, Εκπαιδευτικός, Πρώην Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη.

Ο κ. Παπαϊωάννου επεξηγεί ότι: «Η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο θέλει να δηλώσει ότι εξαντλεί τα νομικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της, άρα νομίζω, και δεδομένης της έντασης της αντίδρασης της τουρκικής πλευράς, πως είναι ένας χειρισμός για να βεβαιώσει και να διαβεβαιώσει πως δεν ισχύουν όσα της καταμαρτυρούνται από την τουρική πλευρά περί εναγκαλισμού με τους πραξικοπηματίες».

Σχολιάζοντας τον χειρισμό από πλευράς της κυβέρνησης ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι: «Αποτελεσματικός χειρισμός δεν είναι διότι εδώ έχουμε μία διελκυστίνδα πια και αυτό που κάνουμε είναι ένα παιχνίδι με τον χρόνο, το οποίο όμως αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την άσκηση ολοένα και περισσότερων πιέσεων. Φοβάμαι ότι αυτή η παράταση δεν λειτουργεί ούτε υπέρ των δικαιωμάτων των 8 και δεν λειτουργεί και υπέρ των ελληνικών θέσεων και των συμφερόντων».

Newsroom Αθήνα 9.84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων