ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search
emporiko_trigono_athinas

Όλοι μαζί στο Εμπορικό Τρίγωνο

Καταστηματάρχες, η ομάδα του Athens Trigono και οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις τους και στόλισαν την γειτονιά του εμπορικού τριγώνου.

Δημιούργησαν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα χριστουγεννιάτικου στολισμού στο Εμπορικό Τρίγωνο και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Αγίου Μάρκου.

Πάνω από 50 καταστηματάρχες της γειτονιάς συμμετείχαν στην διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με ευχετήριες καρτούλες στη γωνία Βύσσης και Αιόλου.

agiou_markou_emporiko_trigono

agiou_markou_emporiko_trigono

Η εμπορική κίνηση ωστόσο είναι υποτονική. Το τσουχτερό κρύο κράτησε τους Αθηναίους στα σπίτια τους. «Πάγωσε ο καιρός αλλά προ πολλού έχει παγώσει η τσέπη των καταναλωτών» λέει γελώντας καταστηματάρχης της περιοχής. «Για να απολαύσετε το στολισμό μας πρέπει να έρθετε αφού σκοτεινιάσει» μας συμβουλεύει.

Ο Εμπορικός Σύλλογος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, παρότρυνε τα καταστήματα της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην προμήθεια των υλικών στολισμού. Επίσης, το Athens Trigono συνέβαλε οικονομικά και το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση της τοποθέτησης και την ευθύνη της ασφαλούς λειτουργίας τους.

«Με αυτή τη συνεργασία, όλα τα μέρη απέδειξαν ότι με θέληση και προσήλωση στον κοινό στόχο επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα» τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του. Παράλληλα δηλώνει ότι επιθυμεί να στηρίξει στο μέλλον οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια, με στόχο η προσπάθεια αυτή να απλωθεί και σε άλλους εμπορικούς άξονες της πόλης, κάνοντας την Αθήνα ένα εξαίρετο προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

oli-mazi-sto-eboriko-trigono

Athens Trigono

Να υπενθυμίσουμε ότι το Athens Trigono είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης τμήματος του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με μοχλό το ειδικά στελεχωμένο «Γραφείο του Τριγώνου» και όλων των εμπλεκομένων, προχωρά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών αναζωογόνησης της περιοχής.

agiou_markou_emporiko_trigono

Αγάπη για όλους

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων