ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Μαρ.Αντωνιάδου : «Πρωτοφανής η απόφαση της ΑΑΔΕ. Οδηγεί σε στραγγαλισμό τον Αθήνα 9,84 και κινδυνεύει να οδηγήσει σε πολύ μεγάλη κρίση»

«Η Ανεξάρτητη αρχή προχώρησε σε μία πρωτοφανή απόφαση, οδηγώντας επί της ουσίας σε στραγγαλισμό τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 και κινδυνεύει να οδηγήσει σε πολύ μεγάλη κρίση» δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, με αφορμή την αιφνίδια απόφαση που οδήγησε στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των νόμιμων εκπροσώπων του σταθμού και της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Αναλυτικά :

«Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχώρησε σε μία πρωτοφανή απόφαση, οδηγώντας επί της ουσίας σε στραγγαλισμό τον ραδιοφωνικό σταθμό  και κινδυνεύει να οδηγήσει σε πολύ μεγάλη κρίση. Οι 120 εργαζόμενοι στον Αθήνα 9,84 κινδυνεύουν να μείνουν -μέρες Χριστουγέννων- χωρίς χρήματα και καλώ το ΥΠΟΙΚ, την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να παρέμβουν άμεσα για να λύσουν το πρόβλημα που προκάλεσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων»

Σε άλλο σημείο είπε: .

«Ηταν εντυπωσιακό με αφορμή ένα χαρτόσημο, ένας σταθμός ο οποίος έχει ελεγχθεί τουλάχιστον 50 φορές να χρεώνεται με χαρτόσημο από το 2006 το οποίο οι άνθρωποι που έκαναν τον έλεγχο δεν είχαν παρατηρήσει ούτε είχαν σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσω ότι μεσολαβούν 12 χρόνια από την στιγμή που επιβλήθηκε το πρόστιμο. Τους καλώ να παρέμβουν και να λύσουν το ζήτημα, να σκεφτούν τους συναδέλφους και όχι μόνο δημοσιογράφους, αλλά τεχνικούς, διοικητικούς και καθαρίστριες, οι οποίοι τέτοιες μέρες εξαιτίας του παγώματος των λογαριασμών θα μείνουν χωρίς χρήματα. Είναι εντυπωσιακό και σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει. Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ καταδίκασε το γεγονός όπως το κατήγγειλαν και η ΕΣΗΕΑ, αλλά και η Ένωση Περιοδικού Τύπου» είπε η κ. Αντωνιάδου.

*ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

«Η ΕΣΗΕΑ έχει ζητήσει ένα ειδικό καθεστώς για τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αυτό διότι δεν είναι σε θέση να πλειοδοτήσουν, όπως θα έκαναν οι ιδιώτες, διότι ελέγχονται οικονομικά από το ΥΠΟΙΚ και από τους Δήμους και δεν μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα όπως άλλοι οργανισμοί και επίσης βασικό και κυρίαρχο είναι ότι δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Ζητήσαμε να υπάρχει ειδικό καθεστώς γι’ αυτούς και θα σταθούμε βεβαίως σε αυτήν την προσπάθεια σύσσωμοι για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν από την αδειοδότηση και των ραδιοφωνικών σταθμών».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων