ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Λένα Διβάνη :“Μην κλείσει ο Αθήνα 9,84 γιατί η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα”

Η μόνη νησίδα που έχουμε είναι ο Αθήνα 9,84 γιατί η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα. Ακούω το σταθμό από την ημέρα που ιδρύθηκε,αλλά νομίζω ότι διανύει την καλύτερη εποχή του” δήλωσε στον Αθήνα 9,84 και στην Ελεονόρα Ορφανίδου , η συγγραφέας και Πανεπιστημιακός Λένα Διβάνη.

Αναλυτικά :

Ελ Ορφανίδου: Τι σας ώθησε κα Διβάνη να ανεβάσετε στη σελίδα σας στο facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για εμάς τους εργαζόμενους στον Αθήνα 9,84 που διανύουμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Το διαβάζω: “Αγαπητή κυβέρνηση, μη βγάλεις στο σφυρί τις συχνότητες των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών. Μην μας ξεπουλήσεις τον Αθήνα 9,84. Εναν ανεξάρτητο σταθμό έχουμε, χωρίς επιχειρηματία να σπρώχνει κατά πού τον συμφέρει ο άνεμος. Η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα. Είναι δημόσιο αγαθό.”

Λένα Διβάνη: “ Η αλήθεια είναι και με όλο το συμπάθιο ότι τη στιγμή που το έγραψα δεν σκέφθηκα τους εργαζόμενους , αλλά τον εαυτό μου. Είμαι ένας άνθρωπος- ραδιοφωνάκιας, όπως και πολλοί και απελπισμένος ραδιοφωνάκιας αυτή την εποχή. Εξηγούμαι. Μόνο τον 9,84 ακούω. Προσπαθώ να ακούω και κανέναν άλλο, αλλά μαθαίνω απέξω το play list γιατί είναι όλα πληρωμένα και αρχίζω και μαντεύω ποιος επιχειρηματίας είναι πίσω από κάθε σταθμό και σπρώχνει τα συμφέροντά του. Δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Η μόνη νησίδα που έχουμε είναι ο Αθήνα 9,84 γιατί η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα. Ακούω το σταθμό από την ημέρα που ιδρύθηκε,αλλά νομίζω ότι διανύει την καλύτερη εποχή του. Θυμάμαι ότι όταν άνοιξε τον ακούγαμε, γιατί πήγαν και φίλοι μου να δουλέψουν εκεί, σαν να ήταν επί χούντας η Ντώυτσε Βέλλε. Αυτή την ιστορία δεν μπορεί κάποιος να την καταστρέψει έτσι γιατί θέλει να ξεπουλήσει μια συχνότητα. Είναι αστείο και τραγικό μαζί.»

*ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ

Είναι πάρα πολύ αστείο, λες και θα πάρει τα λεφτά η Δημοτική αρχή και θα φύγει σε άλλη χώρα. Είναι ασύλληπτο αυτό και ένα χαρτόσημο, αμφισβητούμενο για το αν θα πρέπει να πληρωθεί. Και είναι και κομματάκι ύποπτη η χρονική συγκυρία κατά την οποία έγινε. ”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων