ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Παν.Ρήγας: «Θα το δούμε με το 2018, θα υπάρχει δυνατότητα ελέγχου. Κάνουμε κάθε προσπάθεια στήριξης των εργαζομένων»

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου από το βήμα της Βουλής περί αρμοδιότητας της ΑΑΔΕ για το θέμα του Αθήνα 9,84, παρέπεμψε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στην εκπομπή του Αθήνα 9,84 «Η Στάση των Δύο» και στον Άρη Τόλιο. Ο κ Ρήγας είπε: “Θα το δούμε μετά, με το 2018, και θα υπάρχει δυνατότητα ελέγχου. Εμείς, κάνουμε κάθε προσπάθεια να στηριχθούν οι εργαζόμενοι».

Για το ζήτημα της αδειοδότησης και συμμετοχής σε αυτήν και των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών, απάντησε : «θα το δούμε. Να κάνουν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες τις παρατηρήσεις τους, αλλά έπρεπε να υπάρξει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Αναλυτικά:

Παν.Ρήγας: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι, αρμόδια είναι η ΑΑΔΕ. Είναι ανεξάρτητη Αρχή. Έχει σχέση με τους θεσμούς. Θα το δούμε μετά, με το 2018 και θα υπάρχει δυνατότητα ελέγχου. Υπάρχει νόμος που το προβλέπει αυτό. Εμείς, κάνουμε κάθε προσπάθεια να στηριχθούν οι μισθοί των εργαζομένων».

Α.Τόλιος: Είναι ένα θέμα να δημοπρατούνται δημοσίου χαρακτήρα ραδιόφωνα προς ιδιώτες και το λέω αυτό διότι έχουν εξαιρεθεί από τη δημοπρασία οι τηλεοπτικές άδειες των δήμων .

Παν Ρήγας :«Θα το δούμε. Να κάνουν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες τις παρατηρήσεις τους, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έπρεπε και πρέπει να υπάρξει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Αυτό επιχειρούμε αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι σωστά το επιχειρούμε και ο ελληνικός λαός ξέρει ότι με αυτόν το τρόπο σταματά πλέον η ανομία που υπήρχε μέσα στο χώρο αυτό».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων