ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Μ. Σπυράκη: “Για τις δημοτικές τηλεοράσεις η θέση της ΝΔ ήταν σαφής. Η ίδια ισχύει για τα δημοτικά ραδιόφωνα”

Είναι απαραίτητο να έχουμε μια καθαρή στάση απέναντι σε επιχειρήσεις όπως οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σταθμοί”, δήλωσε, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 , η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής , Μαρία Σπυράκη.

Οπως επεσήμανε στους Νεκτάριο Νώτη και Σταμάτη Ζαχαρό: μ

Αναλυτικά :

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84

Άκουσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μεταφέρει την ευθύνη στην ΑΑΔΕ. Νομίζω πως είναι απαραίτητο να έχουμε μια καθαρή στάση απέναντι σε επιχειρήσεις όπως οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Πρέπει να βρεθεί τρόπος η δουλειά να πληρώνεται στην ώρα της, είναι ο απαραίτητος σεβασμός.

Στην προηγούμενη φάση, στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών η θέση μας ήταν σαφής για τις δημοτικές τηλεοράσεις. Δεν νομίζω πως μπορούμε να αλλάξουμε θέση επειδή τώρα μιλάμε για τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είχαμε τότε υπερασπιστεί την διαδικασία της αδειοδότησης των δημοτικών τηλεοράσεων, μέσα από την αυτονομία τους.”

*ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Είναι προφανές ότι από 1ης Ιανουαρίου του 2018 δεν υπάρχει κανένα , μα κανένα καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας. Αυτό που έπρεπε να γίνει είναι να υπάρχει μία επεξεργασμένη πρόταση ώστε πρώτα από όλα να αποκαλυφθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, κακοπληρωτές που κρύβονται και μέσα στο νόμο Κατσέλη.

Ο κ Μητσοτάκης είπε καθαρά ότι πρέπει να πληρώσουν εκείνοι που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και διατηρούν βίλες τα δάνεια για τις οποίες δεν εξυπηρετούνται.”

Σε άλλο σημείο η κα Σπυράκη τόνισε :

Η κυβέρνηση δια της αναξιοπιστίας της δεν μπορεί ούτε τώρα να προστατέψει τη μικρή, πρώτη κατοικία των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και να δούμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν όντως ανάγκη και δεν δύνανται να πληρώσουν.

Είναι σαφές ότι είναι διαφορετικό πράγμα κάποιος που έχει πληρώσει το 3% του δανείου από κάποιον που έχει πληρώσει το 40% και 50% και βρέθηκε σε μία δυσκολία. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με διαφορετικά κριτήρια και με την ευαισθησία που αρμόζει, στο πρόβλημα που προκάλεσε η κρίση, ένα σπίτι στο Κορδελιό από ένα σπίτι στην Εκάλη.”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων