ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Κινήσεις που κάνουν τη διαφορά

Πρωί Παρασκευής και ο πεζόδρομος της Ερμού είναι γεμάτος με νέους ανθρώπους ντυμένους στα άσπρα που εργάζονται πυρετωδώς και φαίνεται να το διασκεδάζουν.

Η δράση

Κάποιοι φορώντας άσπρες στολές εργασίας, κάποιοι άσπρες μπλούζες στις οποίες αναγράφεται το σύνθημα «κινήσεις που κάνουν την διαφορά» με πινέλα στα χέρια και χρώματα, βάφουν τις κολώνες φωτισμού και τα παγκάκια του πεζόδρομου και του παρακείμενου πάρκου.

drasi_katharismou_Ermou

Οι εθελοντές

Είναι οι εργαζόμενοι της εταιρίας British American Tobacco Hellas, οι οποίοι σε συνεννόηση με τον δήμο Αθηναίων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά με στόχο, όπως μας λένε, τη βελτίωση της καθημερινότητας των Αθηναίων.

drasi_katharismou_Ermou

Η εταιρία

Η δράση καθαρισμού εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της British American Tobacco Hellas, και δεν είναι η πρώτη. Η εταιρία αναλαμβάνει, επίσης, και σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της απασχόλησης, της στέγασης και της εκπαίδευσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δημόσιους φορείς και ομάδες πολιτών.

drasi_katharismou_Ermou

«Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας, εκτός και εντός Αθηνών έχουν έρθει εδώ», λέει στον Αθήνα 9.84 ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της British American Tobacco Hellas Στέφανος Διανέλλος, «σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της καθημερινότητάς τους. Πρόκειται για μικρές κινήσεις προσφοράς που κάνουν την διαφορά και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία.

drasi_katharismou_Ermou

Ο Δήμος

«Οι κολώνες φωτισμού θα βαφτούν έως εκεί που φτάνουν οι εθελοντές και τα ψηλότερα σημεία τα αναλαμβάνουμε εμείς», μας εξηγεί υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων, σημειώνοντας ότι, «αν περισσέψουν χρώματα, τα οποία τα προσφέρει η εταιρία. Αυτή την εποχή ο δήμος δεν έχει καθόλου χρώματα».

drasi_katharismou_Ermou

Καλλιόπη Ασλανίδου

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων