ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Χριστούγεννα με οικολογική συνείδηση

Με πολύ φαντασία αλλά και οικολογική συνείδηση στόλισε η διεύθυνση πρασίνου του δημαρχείου Νίκαιας – Ρέντη, τις εισόδους των δημαρχιακών Μεγάρων του.

Οικολογικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Το σπάνιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό δημιουργήθηκε από κορμούς δέντρων, πευκοβελόνες, κουκουνάρια, φύλλα και κλαδιά που προορίζονταν για ανακύκλωση.

Ομαδικότητα

«Η δουλειά είναι ομαδική» λέει  στον Αθήνα 9.84 ο δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης «γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι μαζί γεωπόνοι, κηπουροί και διοικητικοί υπάλληλοι, επιστράτευσαν την φαντασία τους και με βοηθό το μεγάλο δάσκαλο που είναι το περιβάλλον, δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό που σίγουρα οι κάτοικοι της Νίκαιας και του Ρέντη, θα θυμούνται για πολλά πολλά χρόνια».

Ο δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, μας ξενάγησε στα έργα τέχνης στην είσοδο του δημαρχειακού Μεγάρου Νίκαια

Το μήνυμα

Έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν χωρίς κανένα κόστος, κατάφεραν να περάσουν εκτός από θαυμασμό, το μήνυμα της εποχής ότι η δύναμη της θέλησης είναι μεγαλύτερη από εκείνη του χρήματος.

Εκτός από τον χιονάνθρωπο που βρίσκεται στο Ρέντη, ελάφια, Αϊ Βασίλιδες αλλά και ένα ξερό δέντρο ύψους 2 μέτρων με δεκάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια μέσα σε βότσαλα και άμμο, στην είσοδο του δήμου Νίκαιας, ταξιδεύουν τους επισκέπτες στην χώρα του Αϊ Βασίλη.

Δέσποινα Μπαρδάκου

 

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων