ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Ν.Ξυδάκης: «Δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από τους θεσμούς σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση»

Ευνοϊκή χαρακτήρισε τη στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφορικά με την ρύθμιση του χρέους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, καθώς αυτή, πως είπε, θα δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο για να ασκηθούν πιο παραγωγικές πολιτικές. Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και τον Βασίλη Πάικο, ο κος Ξυδάκης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από τους θεσμούς σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση.Στην αντιπαράθεση των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών απέδωσε τις αντιδράσεις αναφορικά με το κόστος αναβάθμισης των F16. Ερωτώμενος εξάλλου σχετικά, εκτίμησε ότι είναι ώριμος ο χρόνος να προχωρήσουμε σε μία αναθεώρηση και εξειδίκευση του αντιτρομοκρατικού νόμου, καθώς -όπως είπε χαρακτηριστικά- «Τσουβαλιάζονται άδικα άνθρωποι».

*Δημοσιογράφος: Ερχονται αύριο οι θεσμοί. Είστε αισιόδοξος, ότι θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση;
«Πρέπει να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση. Είναι ευνοϊκή η στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφορικά με τη ρύθμιση του χρέους,θα δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο για να ασκηθούν πιο παραγωγικές πολιτικές».
*Δημοσιογράφος:  θα υπάρξουν ενστάσεις από τους θεσμούς σχετικά με την αναδιανομή του κοινωνικού μερίσματος;
 «Προβλήματα πάντα υπάρχουν το θέμα είναι να τα λύνουμε και να φτιάξουμε ένα μείγμα το οποίο άμεσα και τους ανθρώπους θα ανακουφίζει στην καθημερινότητα. Να επιστρέφεται αυτή η υπεραπόδοση του πλεονάσματος»
*Δημοσιογράφος: Οι θεσμοί θα θέσουν δημοσιονομικά ζητήματα με το κόστος  των F 16;
 «Υποβόσκει κρίση Αμερικάνικων και Ευρωπαϊκών Βιομηχανιών’
*Δημοσιογράφος: Με αφορμή την περίπτωση Περικλή -Ηριάνας , πρέπει να αλλάξει ο αντιτρομοκρατικός νόμος;
 «Νομίζω ναι, έχει ασάφειες-Τσουβαλιάζονται άδικα, άνθρωποι. Νομίζω ότι είναι ώριμος ο χρόνος για να προχωρήσουμε σε αναθεώρηση».
*Δημοσιογράφος: Σχετικά με τις διαφοροποιήσεις κάποιων βουλευτών στα θέματα της φαρμακευτικής κάνναβης και της ταυτότητας φύλου:
«Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη της ψήφου του».
*Δημοσιογράφος: Για το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος:
«Νομίζω ότι είναι ο χρόνος για εξειδικεύσεις . Να γίνουν οι συζητήσεις στο επιστημονικό και το πολιτικό επίπεδο».
ΑΘΗΝΑ 9.84-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Print Friendly, PDF & EmailOne thought on “Ν.Ξυδάκης: «Δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από τους θεσμούς σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων