ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Η Ελλάδα στο πιάτο μας

Μέχρι το Σάββατο φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό του Συντάγματος, το 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων με τίτλο «Η Ελλάδα στο πιάτο μας». Η διοργάνωση που ξεκίνησε χθες, ανοίγει τις πύλες της στις 9 το πρωί και κλείνει στις 9 το βράδυ.

Στο 5ο φεστιβάλ παραδοσικών γεύσεων, συμμετέχουν 38 παραγωγοί και επαγγελματίες από Κρήτη, Αίγινα, Λάρισα, Λέρο, Δωδεκάνησα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Καβάλα, Καπανδρίτι, Φάρσαλα, Αρκαδία, Κοζάνη και Ικαρία.

Οι επισκέπτες ψωνίζουν αφού δοκιμάσουν τα παραδοσιακά προϊόντα, όπως το κρητικό λάδι, το μέλι από τα Καλάβρυτα, την χειροποίητη σοκολάτα Θεσσαλονίκης σε 30 διαφορετικές γεύσεις αλλά και τα σιροπιαστά, ο χαλβάς Φαρσάλων, το παστέλι και ο καφές από μανιτάρι, που έχει και ευεργετικές ιδιότητες.

Οι τιμές είναι προσιτές και μέχρι τώρα έχουν επισκεπτεί την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό του Συντάγματος 5 χιλιάδες άνθρωποι.

Δέσποινα Μπαρδάκου

Print Friendly



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων