ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Οι insta-φωτογράφοι μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα με την έκθεση #my_greece

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, μέσα από τις φωτογραφίες 270 insta-φωτογράφων, υπόσχεται η έκθεση φωτογραφίας “#my_greece”, που πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, στην αίθουσα Atrium (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Έκθεση Φωτογραφίας: #my_greece
Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ATRIUM
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
Ανοιχτά για το κοινό έως 29/10/2017
Είσοδος Ελεύθερη

Μιλώντας στην εκπομπή “Άλλα Νέα;”, στις Έλενα Μπρέγιαννη και Μαρία Παύλου, η Έλλη Αγιαννίδη, από την ομάδα των Greek Instagramers Events, τόνισε πως “Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι της Ελληνικής κοινότητας του Instagram καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα”.

Η έκθεση φωτογραφίας “my_greece” είναι ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα.
Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.
Οι προσεγγίσεις των φωτογράφων της Ελληνικής κοινότητας του Instagram, μας ξεναγούν εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική.
Κάθε φωτογραφία μας παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επιχειρεί να μας αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα αυτού του τόπου.

 

Η έκθεση φωτογραφίας «#my_greece» είναι η 7η έκθεση που διοργανώνει και επιμελείται η καλλιτεχνική ομάδα «Greek Instagramers Events» (https://www.facebook.com/grevents.gr/) η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να συσπειρώσει την Ελληνική κοινότητα των φίλων αυτής της τέχνης δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών.
Μέσα από τις δράσεις της ομάδας αναδεικνύεται το ταλέντο των φίλων της φωτογραφίας και καλλιεργείται το ομαδικό και δημιουργικό πνεύμα.

Η έκθεση “#my_greece” μετά την Αθήνα θα φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας.
Από τις 5/9/2017 φιλοξενείται επίσης στο ανακαινισμένο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ANEK LINES αποτελώντας έτσι την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζεται εν πλω.

Η έκθεση συνοδεύεται από την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται στους εκθεσιακούς χώρους, σε επιλεγμένα καταστήματα και μέσω Internet.
Οι εισπράξεις από τις πωλήσεις του λευκώματος θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» http://www.kivotostoukosmou.org/el/.

Μαρία Παύλου

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων