ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Κ.Χατζηδάκης: «Ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος στη Γερμανία, στην Ευρώπη θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα»

«Ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος στη Γερμανία, στην Ευρώπη θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα» εκτίμησε μιλώντας επίσης στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και τον Βασίλη Πάικο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Όπως είπε η Γερμανία όπως και η Γαλλία με τον Μακρόν, έχουν αφήσει πίσω τον ευρωσκεπτικισμό και έχουν μπροστά τους τέσσερα χρόνια για να δώσουν πειστικές προτάσεις για το μέλλον της Ευρώπης.

*Δημοσιογράφος:Περιμένετε να αλλάξει κάτι για την Ελλάδα με τις  Γερμανικές εκλογές;

 «Αυτό που περιμένω ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ότι σε σχέση με την Ευρώπη θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα. Νομίζω ότι θα γίνει μια προσπάθεια εκμετάλλευσης των τεσσάρων ετών για να προωθηθεί η ευρωπαϊκή οικοδόμηση».

 

*Δημοσιογράφος: Σχετικά με τη στάση της Ν. Δ. να μην ψηφίζει στο εξής νομοσχέδια της κυβέρνησης που δεν ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ:
«Δείξαμε καλή διάθεση δυομισι χρόνια… Έχει παραγίνει με την κυβέρνηση ό τόπος δεν μπορεί να προχωρήσει,η κυβέρνηση ψαρεύει σε θολά νερά. Το πράγμα έχει παραγίνει έχουμε ζητήσει την πολιτική αλλαγή.
Τίθεται ένα ζήτημα δεδηλωμένη.Δε μπορούμε με τη ψήφομας να δίνουμε παράταση ζωής σε μια κυβέρνηση που είναι βλαπτική για τον τόπο. Η κυβέρνηση αν δεν την αφήνει ο εταίρος της να βρει άλλους συμμάχους».
*Δημοσιογράφος: Αναφορικά με τη ‘μη καταδίκη του Ραχόι’ για τις συλλήψεις που κάνει εν αντιθέσει με ότι ισχύει με το Μαδούρο:
«Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη. Η Ισπανία είναι ένα συνταγματικό κράτος. Περνάει μια δοκιμασία με τους Καταλανούς, θα γίνει μεγαλύτερη«.
 *Δημοσιογράφος: Για μανιφέστο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (σ.σ. εδώ έχει κακό ήχο, επαναλαμβάνει όμως αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ότι δεν θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για εκείνους τους επιχειρηματίες που χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις τους και κατέθεσαν τα χρήματά τους στην Ελβετία)΄.
ΑΘΗΝΑ 9.84-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων