ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Η στάση των δύο

Με τον Άρη Τόλιο.

Στάση στις δυο, για ειδήσεις με πρωτογενές πλεόνασμα εγκυρότητας…

Για δύο ώρες, οι δημοσιογράφοι του 984 και ο Άρης Τόλιος, χωρίς παρωπίδες, απέναντι στον λαικισμό και το κραυγαλέο σας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον Κόσμο, την οικονομία και την καινοτομία, την πολιτική, την κοινωνία, τον πολιτισμό, τα σπορ…

Καθημερινά, από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι στις 4 το απόγευμα. Στάση στις δύο, με τον Άρη Τόλιο. Πολύτιμοι συνεργάτες Μαργαρίτα Βάρθη, Πανδώρα ΠαφίληΣτέλιος Χαραλαμπόπουλος, Σάββας Κόκκινος και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email5 thoughts on “Η στάση των δύο

 1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

  Κύριε Τόλιο,
  είμαι τακτική ακροάτρια της εκπομπής σας και επειδή, την ώρα που εκπέμπετε είμαι ακόμα στη δουλειά μου, σας ακούω κάποια άλλη στιγμή από την ιστοσελίδα του 984.
  Όμως, η καλή μου γνώμη για σας κλονίστηκε σοβαρά όταν έβαλα να ακούσω την εκπομπή της 15ης Ιουνίου. Ξεκινήσατε εκθειάζοντας ένα δημοσίευμα του Κου Σημίτη σχετικά με την παιδεία και συνεχίσατε μιλώντας απαξιωτικά για τον κλάδο των εκπαιδευτικών.
  Είναι πολλά τα σφάλματα στα οποία υποπέσατε:
  1) Δεχτήκατε άκριτα και χωρίς έρευνα τις προτάσεις του Κου Σημίτη ο οποίος, απ’ όσο γνωρίζω, έχει σπουδάσει νομικά και οικονομικά και όχι παιδαγωγικά.
  2) Χρησιμοποιήσατε το προαναφερθέν άρθρο για να εκφράσετε με άσχημο τρόπο την κακή γνώμη που έχετε για το εκπαιδευτικό σύστημα και τους λειτουργούς του συλλήβδην.
  3) Αν και γνωρίζετε πόση βαρύτητα έχουν τα λόγια ενός δημοσιογράφου που διαμορφώνει γνώμη, επιτρέψατε στον εαυτό σας να συκοφαντήσει έναν άλλο κλάδο που, όσα κι αν είναι τα προβλήματά του, δεν παύει να ασκεί ένα λειτούργημα.
  4) Πέσατε θύμα της προκατάληψης που υπάρχει σχετικά με την εργατικότητα των εκπαιδευτικών. Δεν έχει νόημα να σας πω τι λένε οι πίνακες σχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικών ανά την Ευρώπη. Κυκλοφορούν ευρέως και μπορείτε να τους συμβουλευτείτε.
  Ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (ειδικότητα Μουσικού), αισθάνομαι προσβεβλημένη από αυτή σας τη στάση απέναντι στον κλάδο μου. Σας καλώ να περάσετε μία εβδομάδα μέσα σε μία σχολική μονάδα, ζώντας μαζί μας τη σχολική δραστηριότητα από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:15 που αναχωρεί και ο τελευταίος δάσκαλος. Και τότε, ναι, θα είμαι έτοιμη να ακούσω την κριτική σας – την καλόπιστη όμως. Γιατί όσο ανακριβές και άδικο είναι να λέμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι και διεφθαρμένοι, άλλο τόσο είναι να λέμε ότι όλοι οι δάσκαλοι είναι τεμπέληδες. Και επιτέλους, ας σταματήσουμε σ’ αυτό τον τόπο να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου! Αλλιώς, ας μην παρεξηγούμαστε όταν προσπαθούν να μας το βγάλουν οι ξένοι…
  Με εκτίμηση
  Γεωργία Μπακογιάννη

  Reply
 2. Κώστας

  Οι δικηγόροι υπερασπίζονται την τσέπη τους

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων