ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Δημόσια και ιδιωτικά

Με την επιμέλεια – παραγωγή των Όλγα Μπατή και Έλενας Χατζηιωάννου

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ : Οι πολίτες δημιουργούν τους δικούς τους διαλόγους μπροστά στο μικρόφωνο του 984. Ενα ραδιοφωνικό πείραμα, που ενημερώνει και πρωτοτυπεί, μέσα από τις ραδιοφωνικές εξομολογήσεις επώνυμων και αξιόλογων καλεσμένων.

Η εκπομπή Δημόσια και Ιδιωτικά κλείνει φέτος τέσσερα χρόνια Κυριακάτικης παρουσίας στο σταθμο του 984.Ειναι η ΕΚΠΟΜΠΗ, που με κέφι, μεράκι και πρόθεση να παρουσιάσει πρωτότυπες και διαφορετικές απόψεις, βασίστηκε στους ζωντανούς και ενημερωτικούς διαλόγους ανάμεσα σε επώνυμους καλεσμένους απ´ όλους τους χώρους δράσης και δημιουργίας.

Ηδη, στο κάλεσμά μας , έχουν ανταποκριθεί γνωστά ονόματα της τέχνης, της πολιτικής, της επιστήμης, της διανόησης, του αθλητισμού ,της σύγχρονης και τολμηρής δημιουργίας. Από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ένα παζλ από προσωπικές μυθολογίες, σ´ ένα συδυασμό ενημέρωσης, κατάθεσης πληροφοριών και σοβαρών απόψεων, αξιολόγησης της μεταβατικής εποχής και των συγκυριών που βιώνουμε σα χώρα και μέρος μιας παγκόσμιας κρίσης.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ βασίστηκαν στην αίσθηση, ότι ένα μεγάλο μέρος απο το ραδιοφωνικό κοινό, και τους νέους σε επέκταση,εξερευνά τα όρια της προσωπικής έκφρασης, αναζητά νέες προτάσεις, ενδιαφέερεται για το τολμηρό, το διαφορετικο και σοβαρά δομημένο και αξιολογεί την κουβέντα ανάμεσα σε δύο πολίτες, που μπορει να εγκαινίασουν με τον τρόπο τους νέα μοντέλα επικοινωνίας»!!!!!

Οι καλεσμένοι μας αποδέχτηκαν και συχνά μας εξέπληξαν ευχάριστα,και εμείς γίναμε οι αζαν προβοκατερ στους διαλόγους τους. Και περιμένουμε κι άλλους, πιο τολμηρούς ακόμα να δώσουν στην εκπομπή μας το δικό τους χρώμα και …την επαναστατική νότα.

Τους καλωσορίζουμε στη νέα σεζόν του σταθμού της Πόλης.

Όλες οι εκπομπές μου:

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων