ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Αθήνα-Βρυξέλλες

Αθήνα, Βρυξέλλες και…αρκετοί ενδιάμεσοι σταθμοί.
Πάμε εκεί που διαμορφώνεται η καθημερινότητα αλλά και η επόμενη μέρα μας.
Στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Εξηγούμε όσα συμβαίνουν, όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται, πάντα με τη συνδρομή ανθρώπων με ουσιαστική γνώση των θεμάτων που μας απασχολούν.
Κάθε Σάββατο 13:00 με 14:00 και Κυριακή 12:00 με 14:00 με τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Όλες οι εκπομπές μου:

Print Friendly, PDF & Email2 thoughts on “Αθήνα-Βρυξέλλες

 1. ΝΙΑΟΥΝΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

  Κύριε Παπαγεωργίου,
  Παρακολουθώ αρκετά συχνά την κυριακάτικη εκπομπή σας που διακρίνεται από νηφάλια και αμερόληπτη, όσο αυτό αντικειμενικά είναι δυνατόν, ματιά και σχολιασμό των σημαντικών θεμάτων που συμβαίνουν και μας απασχολούν.
  Επειδή όμως αναφέρεστε και στο θέμα των δόσεων των δανείων που λήγουν και έχουμε να πληρώσουμε, θεωρώ ότι θα ήταν σκόπιμο να διευκρινίζετε στο ακροατήριο σας, τόσον εσείς όσο και οι λοιποί συνάδελφοι σας δημοσιογράφοι που ασχολούνται με παρόμοια θέματα, ότι οι οφειλές μας διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, αυτές που είναι αφενός οι τόκοι των δανείων που πρακτικά εμείς οι ίδιοι καλούμαστε να καταβάλουμε μέσω των περίφημων πρωτογενών πλεονασμάτων, που ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι λεφτά που μας περισσεύουν και μπορούμε να τα «διανέμουμε» όπως θέλουμε, και αφετέρου τα χρεολύσια των δανείων αυτών που χωρίς την καταβολή προς εμάς των δόσεων των νέων δανείων που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και το ΔΝΤ δεν θα ήταν δυνατόν να καταβληθούν.
  Επίσης καλόν είναι, με την ευκαιρία αυτή να κοινοποιήσετε ένα πίνακα του ΟΔΔΗΧ σχετικά με το τι οφείλουμε να πληρώνουμε σε τόκους και χρεολύσια τα επόμενα πολλά, δυστυχώς, χρόνια για να καταλάβει και ο κόσμος τι μας περιμένει, αν δεν κάνουμε αυτά που πρέπει, ώστε να βάλλει στη θέση τους όλους αυτούς που του υπόσχονται ανέξοδα «λαγούς με πετραχήλια».
  Τέλος, με την ευκαιρία αυτή καλόν είναι επίσης να τονίζεται ότι οι υποχρεώσεις μας από το ’22 και μετά θα αυξηθούν διότι με το τόσο κατασυκοφαντημένο PSI οι καταβολές μας προς το EFSF είχαν περίοδο χάριτος και είχαν μετατεθεί μετά τον χρόνο αυτόν.
  Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

  Reply
 2. Rouge

  Καλημέρα σας κ.Παπαγεωργίου. Τι νόημα έχει να ακούτε τον κ.Κούλογλου να αποκαλεί τον κ.Κιμ «ένας Κορεάτης» να λέει ότι οι Αγγλία σήμερα έχει μεγαλύτερες ανισότητες από την Βικτωριανή εποχ΄σ και άλλα τέτοια και με μην του κάνετε την παραμικρή παρατήρηση;

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων